Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, May 12, 2009

selamat ari tua~


HAPPY BIRTHDAY


to



cik Salbiyah Rahmat


Selamat Ari Lahir to my rOomate = bezfren = teman sengalkan diri = teman shopping and..bla bla bla...
Semoga sukses selalu dear!
dan.. semoga kite berempat (berempat je kew? sowang lagi mne? haha)
sentiasa happy + bahagia + sukses + dirahmati Allah.. (nie wish utk sal ke, wish utk brempat? ngee~)


ok2..nak cite cket pasal Sal nie.. (sal aku promote ko nie.. bayar2! haha~)
Nama penuhnya seperti yang tertera di atas.. hehe..
Nama panggilannya pula ialah sal @ aby..
kami panggil sal je.. kadang2 panggil mawar..
kadang2 panggil micky..haha..
Beliau.. (kenape tetibe jadi beliau pulak ni? ingat org ternama ke? ekeke.. jgn mara ye sal..)
Sal nie anak Johor.. kacukan Melayu + Bugis..
sebab 2 laa die lawo.. kn? kn? sape xcakap die lawo, aku backhand! haha~
dan..Sal ialah peminat setia Tomoyo Nagase.. (nak jugak mention tomoyo ni kan.. demi mu Sal..haha~)
erm..aku mula knal sal nie masa masok UIA nie laa..
kitowang satu klas english dulu..
ta ingat da sape tego sape.. tapi yang pasti, bile tanya2, die sama mahallah nga aku.. sama blok lak 2.. (jodoh kan..ngee~)
aku plak..masa 2, sebatang kara je kat UIA..
mane ade dak2 skola aku yang sesat masuk UIA cam haku..
so..bile jupe sal nie, cam dapat sinar baru r.. ecece..
pastu keje aku asyik berulang alik + lepak kat bilik die je..
sampai aku hangkot tedy bear + comforter g tido bilik die.. heee~
dan..kami pon berkawan baek laa smpai skarang..
dan start knal die jugak laa aku baek nga Masyi + Nurul..
dowang nie rumet Sal masa 2.. dan..kami berempat jadi BFF..
Antara kami brempat, Sal laa yang paling kewl + positiv skali..
ta penah agi kitowang gadoh ke pape..
masing2 cuba melengkapi antara satu sama len..
Alhamdulillah.. :)

'we have share so much laughter and so many tears.. we may not sisters by birth but we always knew that we were always sisters by heart...'





Thanks for reading! :D :')

No comments: