Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Sunday, May 17, 2009

.:marathon:.

salam...

mari kite bermarathon di hari wiken...
sape yang bosan + tataw nak watpe,

jum join saya marathon...
marathon kali nie ta memerlukan tenaga
@ kelazatan air milo utk menjadikan anda sehat dan kuat...
tapi...
anda memerlukan..

stok2 mOvie..

hehe~
ari nie tataw nak gi mane...
so, mangun je pagi,

cuci2 muka, gosok gigi...
aku bukak lappy..
dan... memulakan marathon...
citew yang di pilih ialah...



Beethoven virus


best giler layan citew neyh...
cite ni pasal orchestra concert..
pasal conflict antara conductor, violinist, trumpet play yang same name ngan conductor tue (Kang Gun Woo) dan,,ade sesi cinta 3 segi antara dowang...
bez r layan citew nie..

kalo kowang jenis yang minat cite pasal muzik gnie...
jemput laa marathon bersama aku ea... ngee~
Da laa mamat yang men trumpet 2 sangat hensem!
comey gler...
lagi r buat aku melekat jew depan lappy neh..huhu~


hensem kan? sape cakap ta hensem, aku ketok pale! haha~

jadi...
kepada anda sume...
selamat bermarathon...
anda pasti akan jadi sihat mcm aku nnt...
hee~



4 comments:

QueenMIA said...

salam singgah ;)

AkuSiMisteri said...

tak hensem pon...ada berani ketok kepala?

p a a n. said...

uhh
movie ke drama tuh?
huhu

miss_eliana said...

to

Queen MIA : thanx singggah~ ;)

akusiMisteri : alaa...xhensem kew? haha... ni mesti nak kata die macho kan? haha~

paan : nie drama..ade 18 episode.. penat nak marathon..huhu~