Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Sunday, May 31, 2009

raksasa + makhluk asing?

salam...
kabare kowang sume?
amacam wiken?
best? huhu~

haa...kowang penah tengok raksasa? a.k.a. monster...
alien? penah tak?
dolu2 kan,.if cakap pasal alien, dalam kepala hotak nie, memang bayangkan binatang yang kepala besor, mata satu.. pastu tgn kecik.. (macam toyol jew..ekeke)
macam2 media create imagination pasal tue kan?
padahal tak penah2 pown dowang nmpak alien 2..huhu.. MyEm0.CoM


semalam, (ready2..sesi bercerita da nak bermula.. sila besarkan mata anda utk elakkan mengantok.. huhu~)
aku dengan gatai nyee (oh, mmg selalu gataii kan..) pegi nengok muvi kat Times Square..

dalam kul 3pm bawu gerak from UIA..
jalan agak jem..
and penat mencari parking..
at last, parking jew kat dalam tue...
tujuan utama memang nak gi dating..(opss..dating kew? haha)
tak..nak gi jenjalan laa.. release tension.. huhu~
dan..setelah membuat pilihan dengan tepat + jitu,
maka, cite monster vs aliens yang menjadi pilihan hati..


cite nie memang kelakar glew!
gelak semedang r aku dalam tue..huhu~
muvi nie bout sorang wanita, Susan yang bawu nak kawen nga bf die, Derek..
tetibe ade UFO yang terhempas kat bumi.. dan ade sumting yang masok dalam badan susan nie.. tgh2 die nak say 'yes', tetibe badan die membesar n jadi macam raksasa... then, die pown di tangkap dan di kurung...
utk cerita selanjutnye...
kowang tengok laa sendiri citew ni.. kay?
haha..
ala.. xbez r nak cite sume kan..
better kowang gi tengok sendirik..
memang cute laa kawan2 susan ms dlm kurungan tue..
da la buat mission menyelamatkan bumi..
opss..da tercerita balik...
ish! ape nie farah eliana...babap kang! cubit mulot! huhu~


maka... kepada peminat2 kartun.. (kartun kew?)
pegi laa nengok cite nie yew.. MyEm0.CoM


p/s : mission utk mkn choc indulgence, nasik lemak ayam n cup of cappucino telah tercapai.. spagetti jew xdpt lagy... jgn jelez! =P
MyEm0.CoM


Thanks for reading! :D :')

No comments: