Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Monday, May 11, 2009

perjanjian di pagi hari~

salam alaik..
selamat pagi semua...
mangun2!! (mcm ade je org tido ngadap blog kan...huhu~)

angin sepoi2 bahasa menerjah ke kamarku.. (mcm melodi plak men terjah2.. :p)
alhamdulillah...
kita semua masih mampu menikmati keindahan dan anugerah dari Allah..
semoga hari yang akan kita lalui hari nie lebey baek dari semalam.. :)


okey..ini cerita semalam...

fenomena 1 :

Cik Laa : Yaa, asal manyak sgt jerawat kat muke 2?
kuat ngorat ea...
me : ish..mne ade... environment cnie kowt...


fenomena 2 :

hadherah : kak yaa... makin chubby laaa..
me : ea? hehe~


wawawa... fenomena ini terjadi bile my uncle, Ayah ngah singgah dr kampung b4 pulang ke Nilai last nite..
Cik Laa itu ialah my aunt, yakni is3 Ayah Ngah and Hadherah is their daughter...

wawawa...
tengok! da kena tego!
padan muka kan... picit ag jerawat 2...
makan manyak2 ag...
huhu...


xtau laa nape jari ni gatal je nak micit2 jerawat kat muka nie...
bab makan tue, ta yah cakap laa kn... aku memang suka makan... hohoho~



okay.. okay...
mulai pagi nie, promise ta nak picit2 jerawat ag..
tapi.. tanak r promise bab makan tue...
juz kawal pape yang patot je laa... ekeke...


sekian sahaja utk hari nie...
kelas saya bermula pkul 8 pagi..
dan sekarang, (7.10a.m) saya masih mengadap lappy utk menghapdet blog..
baguskan saya?
heh? xbagos?
ye laa...ye laa... nak pegi mandi laa nie..
pagi2 gnie, kita kena laa mangun utk baca newspaper...
utk tau isu semasa.. kang ketinggalan pulok..huhu~ (alasan2.. :P)

kepada insan2 yang bekerja...selamat berkhidmat utk negara yeww... (mcm wat ucapan utk pacik2 askar lak..haha~)
saya... nak berjuang membesarkan mata dlm kelas arab jap g..
hoho~

sayonara!



Thanks for reading! :D :')

No comments: