Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, May 7, 2009

Oh ustaz!


salam alaik..
state emotions saya da cOol..
abaikan entry semalam..
memang saya emo n saya ta kesah org nk cakap ape (emo lagik :P)

ekceli..
itu namanya sindrom homsick + sindrom tension g klas arab.. hoho~
walopon ustaz arab saya hensem..
hensem okeh.. dengan tinggi lampai n muka yg suci..
masih mude.. br 26 taw!
tapi..walo hensem n semuda mana beliau...
sy tetap tension..
sbb die cume spikang arab n ta nak translate every single word in english..

oh ustaz...
saya tau ustaz pandai arab..
tp tolong laa translatekan language tu untuk saya..
saya ta pandai macam ustaz..
saya bukan jugak amik kos bacelor Arabic macam ustaz..
maka..
tolong laa ustaz...
saya ta paham ustaz cakap ape..
mcmne saya nak blaja klu saya ta paham ustaz cakap..
macamane saya nak dapat A klu ustaz curang dengan saya.. (haha..tetibe jew)
da la everyday ade homework..
fenin2..huhu~
tapi..saya redha..
nak blaja kan..kena laa sabor..
6 minggu je lagi short sems nie..
pastu, da ta suffer..
maka..selama 6 minggu lagi saya akan emo..
haha~

macam ustaz baca je sume yg aku cakap kan..
tape2...
bak kata mama, belaja xde yang senang..
usaha + usaha + usaha...
rendam dictionary arab + minum air die laa gamaknye cenggini kan.. :P
gambate farah eliana!!

MyEm0.CoM

Thanks for reading! :D :')

No comments: