Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, May 5, 2009

IMYC 09 :lawatan rasmi ke Melaka :

salam alaik...


dengan bangganye saya... (ape bangga2 diri nie..xbaek! hoho)
nak bagitau...

bahawasanya...
trip lawatan participant + committee IMYC ke Melaka di taja sepenuhnya oleh Government Melaka..
yeah! tq Dato' Ali! hoho~
kami telah di taja utk berpoya-poya (melawat laa.. huhu..)

di :

Eye on Malacca
Menaiki Menara Taming Sari
makan seafood di Umbai Restoran
Menaiki River Cruise
semua Muzium di Melaka
minum petang di Jonker Walk (aku lupe nama restoran die..ngee~
)

malas laa nk cakap banyak...
kowang tengok je laa sume gamba2 ni ea..


yang penting...
Melaka best!! (sebab org sponsor kann.. :P)






Menara Taming Sari (bole nmpak 1 melaka taw kat atas tu)


lihatlah participant2 yang xsabar..hoho~

senyuman manis dari commitee.. ngee~


museum.... (xtau ape nama die.. huhu~)


saya n kak sa'idah di eye on Malacca



kami in the gondola *dari kiri,.saya,syasya,kak saidah, zul n zan (yg pakai cap)*


seafood!! disponsor okeh! dan...kami makan berenam jew! haha~

muka lapo nak makan siput..eh...seafood laa.. hehe~
muka- muka pelahap..(kami memang pelahap) haha~

ini...adalah...hidangan sewaktu kami melepak di 13 states coffee.. kat Jonker Street..
best2! huhu~


ekceli...ade banyak lg gambo..tapi dalam kamera dak multimedia.. n aku xsempat nak amik nga dowang... xpe laa... yg nie pon cukop laa.. huhu~

tapi agak sdey gak r...keindahan masa atas river cruise tu xsempat nak rakam...
kamera aku da mengong masa 2.. hoho~



Thanks for reading! :D :')

4 comments:

nur afiqah salleh said...

hmm..nak tnya sket.. gmbr yg ketiga tuh.. yg belah kanan skali nma dia tuminah ke??

nur afiqah salleh said...

ooo.. hehe..xdela.. saje tnya..
bab rupa dia mcm senior sy..
senior sy tuh pun study kat uia gak..

miss_eliana said...

Oo..ye ke..
pelanduk 2 serupa kot.. hehe~

Anonymous said...

miss this time... ;)