Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Sunday, May 3, 2009

International Muslim Youth Camp -Part 2-

salam sume..

sekarang menunjukkan jam... 11.57 pm..
anda masih belum menutupkan mata?
tutuplah mata anda sebelum mata anda ditutupkan.. (gile jahat ayat aku..haha~)
esok kan skolah..(kpd sesape yg skola laa)
dan kepada penerima gaji.. esok keje kan..
baek korang pegi tido dari bertenet2 ni..
haku xpe..esok klas kol 11 a.m..hee~

okeh..memandangkan semalam aku buat en3 pendek yg ntah hape2..
aku dgn penuh semangat n excited nye nak continue balik cite pasal IMYC 09..
jeles tgk cik safa n pisangnya da review full version pasal imyc 09.. hehe~



sambungannya... :)



banyak sebenarnya session utk dis program..
yg paling aku suke masa session Prof Kamal Hassan bagi talk..
sangat teruja dengar celoteh (celoteh ke? bukan laa..perongsian ilmu.. ngee~) from him..
beliau..seorang Professor yg sangat best, santai, very da educated (mcm scholar taw bile dengar die bagi talk 2) and..of coz la islamic person.. :)
sume ilmu2 yg die share tu..sangat bermanfaat..
eh..lupa lak..Prof Kamal nie former rector kat uia..
dan kitorang sangat berbangga beliau dapat memenuhi jemputan kami.. :)

prof, pandang kamera prof! (kesian saya kan..xpe laa..prog ramai peminat..sabo je laa~)


seterusnya.. (mcm wat karangan lak kan.. hoho)

pada petang yang indah.. (ecece..)
kami diminta berkumpul di tangga besar UIA untuk ke Bukit Lagong, Selayang..
setelah solat maghrib + isyak + makan..
kami pon bersiap sedia utk session Nite Walk..
kami gerak dalam pkul 11 lebey dan selamat kembali ke tapak perhimpunan Bukit Lagong dalam pukul 2 lbey.. (giler lama kan..)
ekceli..aku taknak join pon utk nite walk 2.. tatot!! hehe~
tapi..cube jugak paksa diri.. walopon kami, (all comittee) d beri choices utk join @ stay je kat tapak perhimpunan...
tapi aku nak jugak join nite walk 2..
bagi aku..klu xcube, sampai bile nak bia kan diri penakut gitu kan..
lagipon.. dalam utan tue, sume ciptaan Allah..
dan..masa mula2 jejak trek nite walk 2..
sunggoh aku takot! berdebar2 kot..huhu~
tapi..tetibe satu perasaan len menyelinap.. (perasan apekah itu? jeng..jeng..jeng)
aku rasa,..macam.. indahnya hutan tu.. indahnya ciptaan Allah...
teringat plak ayat dalam satu artikel yg penah aku baca.. bahawasanya pokok2 dan ciptaan Allah dalam utan tu sentiasa berzikir pada Allah..
Subhanallah! :)
lepas 2..aku teros je redah utan tu..da ilang rasa takut..coz aku tau Allah ade ngan aku.. :)
trek nite walk 2..agak adventure jgk laa..
bnyak kali jugak aku tergelincir dan terjatuh.. huhu..
tapi..pengalaman masa nite walk tu sangat best!!
masa tu la aku bnyak berfikir...
macamana org zaman dolu2 bergerak dari satu tempat ke satu tempat without lampu n jalan raya kan..
aku bersyukur pada Allah sbb aku da xperlu jalani sume kesusahan 2..
Subhanallah.. Alhamdulillah... :)


p/s : opsss...sowi u ollsss... xde gamba masa nite walk 2..
dalam gelap kan.. dorang xbagi amik gamba.. (takut nmpak mende len je..hehe~)

MyEm0.CoM

Thanks for reading! :D :')

2 comments:

Anonymous said...

k'yana, oh, k'yana..
sangatla ku RINDU sama kamu..
bilakah kita boleh berjumpa lagi? [ayt nk skematik je kn]
hehe..
xpuas jupe ri 2..blogspot nie la jd trubt cket wndu 2. huhu! =(
tke cre ya! =((

miss_eliana said...

i noe who r u.. rindu kowang jugak!
rasa cam nak nanges lak..hukhuk..
nak balik!!