Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Sunday, April 26, 2009

:: selamat bekerja ::

salam alaik..

pagi yang indah harus di mulakan dengan sekelumit rasa syukur kerana kita masih lagi bernafas..
bersyukurlah!
kerana..
anda masih bole bangun pagi..
melihat orang di sekeliling anda..
menjalani kehidupan dengan pelbagai adegan2 dan drama hidup...
(ecece...ayat xle bla.. hoho)

okeh...selamat pagi semua.. :)
pagi nie, akan bermulanya program International Muslim Youth Camp 2009..
maka.. aku akan jadi agak bz..
n mungkin xberkesempatan nak hapdet blog neh.. (bajet bz la 2 kn.. =P)

last nite,ade participant from Australia datang..
n she stay at our mahallah.. (kolej)
very nice lady.. n die sgt excited dapat join program nie..
Alhamdulillah..
da ade respon positive.. huhu~

so... all da bez to all comittee..
selamat bekerja dengan komited...
dan...
semoga program nie akan berjalan dengan lancar..
Amin...


p/s : xlupe juga kpd insan2 yg perlu bekerja di hari weekend mcm nie, selamatbekerja.. n utk mereka yg xde keje, pegi cari keje sekarang! haha~

P/ s 2 : selamat enjoy hari weekend anda.. selamat berpoya2.. dan setelah itu,jgn lupe kembali ke pangkal jalan.. :)


Thanks for reading! :D :')

1 comment:

manihletting said...

tankiu...aku nga keje la ni keje exam huhuhu mu wak anow mendalah nihaaaaaaaaa????????