Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Friday, April 3, 2009

~perjalanan utk pulang~

salam..

memandangkan paper final ada gap, aku dengan excitednye calling moling mama utk m'beri perkhabaran utk pulang..

me: salam. ma, watpe?

mama: salam. tengah tgk tv.. ade kt mana ni?
me: kat bilik. ma.. (dengan sore yg ayu lg menggoda)
mama: emm.. kenape?
me: ni..sy ada gap exam 1o ari.. nk blk umah!

mama: bile plak start next exam nye?
me: 16hb..before 2, last 6hb.. mcm nk blk je...

mama: blk la klu nk.. tanya abah dulu cmne..sbb abah ade meeting kat putrajaya.. leh tumpang abah je..sbb abah gi nga driver ofis..
me: Ooo,..(atiku da bebunga2 riang)
nnt la sy tepon abah.. hehe..


then..perbualan diteruskan lg tentang gosip2 yg sewaktu dengannye.... =P

Lpas 2,trus kal abah.. unfortunately, abah kata xjd g nga driver. abah amik flight je coz ada hal len for next day kat KB.
daku kiciwa.. =(
lantas, demi kegigihan utk pulang krn ati n otak yg tgh serabai ni, aku wat keputusan utk balik nga bas je,.. bas pon jadi laa kn.. asal dpt blk...

ni lak aksi2 sewaktu merempit bersama kak tim yg sudi menemani utk g bli tiket kt Greenwood..
sempat lg kn.. ngee~

ni lak tiket yg dibeli..6 April 2009, 9.00pm. (akhirnye... huhu..)


p/s : xsaba nk blk.. lalalala.. pelbagai planning telah dirancang bersama mama..hehe..
MyEm0.com

Thanks for reading! :D :')

3 comments:

cutekatak said...

eh d besar rupanya cik yana ni
hehehehhehehe
dah leh naik motor sendiri dah..
ingatkan kecik lagi
hehehehe

miss_eliana said...

ckin!! ingatkn sape..huhu...
windu bangat sama kamOo...
org da membesar nga sehat n kuat laa skang.. ngee

cutekatak said...

wah wah dah besar..
hehehhe xpe lepas ni leh lah bawak saya naek mtr ngan kamoo erk
hehehheheheheh saya pun windu bangat sama kamoo