Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Monday, June 8, 2009

:: demam melanda ::


salam...

I was down with fever and flu since yesterday and it was quite bad to a point that I can't pull myself out of bed till later at noon.... (alasan xnak g kelas???oh tidak sama sekali. this is the real deal)

I hate it when I get sick that way..
Sampai hari ni I still have this headache yang berdenyut-denyut bagai nak mati....
(agak2,orang nak mati sakit kepala cenggini tak???)


sunggoh laa sangat terseksa..
sampai terpaksa ponteng midterm petang tadi..
(memang terpaksa hokeh!)
memang tak larat sangat2 nak bangon...

1 badan sakit..

dengan badan yg panas, batuk cam batuk kering, selsema soksek2..
badan abeh lengoh2..
memang banyak btol dosa neh.. huhu~

(kan sakit tue penghapus dosa.. ngee~)

semalam, dlm kol 12 pagi terpaksa berkejaran ke klinik..

naseb ade org yg nak tolong bawakkan..

kalo tak.. tak tau laa cmne..

da laa xley tido smalam..
eye bag semakin bermaharajalela laa nmpaknye.. (eye bag jugak yg di risaukan,,ishh)


tapi..demam2 pown, sempat lagi hapdet blog kan?

memang laa otak pown da xbpe sehat jugak.. ekeke~

semoga aku akan cepat semboh..
amin!


p/s : thanx to adi yg tolong bawakkan aku ke klinik last nite.. jasamu di kenang! hoho~


Thanks for reading! :D :')

No comments: