Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Sunday, February 27, 2011

first impression~

Salam Alaik

hari-hari lepak studio dan bergelak ketawa bersama budak2 praktikal IIUM.FM

free cket, lepak kat studio.
ade gap cket, pegi studio.
class cancel, lepak studio jugak.
hari-hari muka ni menyibok kat studio.huhu

one day, si suatu pagi yang hening. (hening ke? haha)

one of studiomate tegor.

N : aku xsangka laa ko camni.
me : ha? camni? camne?

N : aku xsangka la ko ni friendly camni.
me : ( i was like..HA??? wondering habes laa kan..haha)
nape? ko ingat aku camne?


N : tade r..aku xpenah expect pon yang ko ni friendly n bole masok nga kitorang yg gile2 ni.
aku bajet ko ni mcm sombong kot... stok budak pandai kan. mesti fokus blaja je.
mana nak kwn nga org-org camni. xsangka plak ko friendly n bole tahan jugak laa gile2 nya.
me : haha..first impression xle blah.. ade ke camtu..
aku sengal bertempat laa.. ngan org kurang rapat, mmg aku xbuat laa prangai sengal n gelak xhengat camni.. lebey2 lagi klu ngan laki.. mmg la macam sombong..

N : tu laa.. siyes r aku mmg xpenah ter fikir yg ko ni org yg camni. tp bagos laa..xde laa kitorang segan nk wat sengal..hee

*conversation di teruskan dgn lawak sengal mengisi masa yg terluang*

LOL!
siyes, memang sangat terkejut kot bile die cakap camtu. Xsangka Farah Eliana ni friendly?
huahahaha. Maybe sbb kami xpenah bertegur sapa n bercakap kot sebelum ni.
nak-nak die tu lelaki kan.mmg tinggal harapan laa nk tegor tanpa tujuan. -.-'

TAPI, TAPI, TAPI,
skang ni bile slalu lepak sesame, gi makan sesame, klua g bli buah sesame,
bgelak ketawa xhengat sesame,bole plak dorang tanya camni :


*ko ni memang 'masok air' eh?*


ggrrr!! aku tak masok air laa. aku join pakatan SENeGaL ari tu.sebab tu jadi lil bit sengal. hee~ pastu, one day, dorang tgh tgk video Heliza buat aksi sengal.dorang pon beria2 laa panggil aku.


far el! far el! meh cni cepat.. aku nk soh ko tengok cermin diri bile ko sengal n mengade2.


ciess! ko ckp aku mengada-ngada? *haha, ok, admit.mmg ngade pon*. Pastu bole plak nak compare aksi Heliza yg comel tu dgn Farah Eliana yg kurang comel ni? sampai hati dowh...wuwu..


n yg paling xle blah, soalan cepu emas yg paling best bile da rapat n open to ask anything


*far el (nama baru yg di letak sesuka hati dorang), bakal husband ko xpenah merungut ke layan ko yg sengal camni? *


perghh!! sentap dowh! haha..


lalu, dengan sopan santun nya daku menjawab :


*hee..sebab aku sengal laa die syg aku. kan aku jadi diri sendiri. selagi aku tak melampau, die layan je laa. kalo agak2 die malas nk layan perangai kanak-kanak ribena aku, die buat taktau je laa..*


*memang patot laa ko pilih die.. kalo aku, tak tau laa dpt layan tak awek sengal camni.*


CIESSS!


*******************************************************************


but, whatever it is.. its good to know others impression toward us kan?
hehe..
till then peeps!
take care!


Thanks for reading! :D :')