Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, February 15, 2011

shining like a star!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih

Salam Alaik

Last semester, before pulang cuti semester, i met my luvly sister, Kak Sai'dah. She's in her last semester time tu. So, mmg xdapat nak jupe dah after this. Lagi-lagi Kak Sai'dah duk Singapore kan. Lagii laa susah. We may meet, tapi bukan dalam masa terdekat laa kan. :)

Anyway, before berpisah, kitorang sempat share many things together. Air mata asyik bertakung je time tu. -.-'
Shared many story and hati pon macam berat sangat nak berpisah. :'(
At last, before left, she gave me this :


A star brooch. Ouh, ni hasil pencarian Google ye. saya malas nak snap pic. tapi brooch tu lebey kurang camni laa, in red colour.. :)

Kak Sai'dah said :

Yana, ni brooch kesayangan i.
hope u'll
SHINING LIKE A STAR

MasyaAllah, terharu sangat time tu. *sobs*

I luv u kakak. InsyaAllah, i'll b a star. That's a promise my dear sister. InsyaAllah. May Allah Bless us. :)

Kak Sai'dah, yana rindu akak sangat. Rasa macam nak g S'pore nun jupe akak, hug u, talk to u, n cry on ur shoulder. Kalo dulu, sebizi mana pon kite, mesti jupe jgk walo sekejap kan?
sekarang mmg susah laa n since akak da blk S'pore, agak susah nk contact bagai. -.-'
Tapi, walao apapon, Yana sentiasa ingat akak, doakan yang terbaek untuk akak. I heart u kakak. Rindu akak sangat.. :'(


Thanks for reading! :D :')

4 comments:

zino said...

star yg akan menyinar....

en_me said...

chantekknyerr.. ehehe

eliana_adnand said...

uncle zino : insyaAllah uncle.. :)

en_me : tq.. hee~

miszlullaby said...

kak saidah tu eliana nye real sister lah yer?xpe..doa biar both of u pnjg umur dan sihat.insyaAllah mesti akn jumpa lagi.jgn sedih2 k.=)