Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Friday, February 11, 2011

usaha.usaha.usaha.

Salam Alaik

Lately cepat sangat rasa down,down,down.
eh, tetibe macam nyanyi lagu plak *baby r u down down down..nananana*
betol ke lirik tu? ah, bantai je laa.. :P

AIM bulan ni, buat Herbalife and dapatkan supervisor by this month jugak. means, kena kumpul 2500 volume points. buat buddies kan. so 2500vp je yg di perlukan. tapi bulan ni plak x purchase brg langsung pon lagi. so, masih belom ada VP yg terkumpul. -.-'

tape,
usaha. usaha. usaha.

bile dalam percubaan mencapai target di jalankan, adat berbisnes. u'll receive NO! Everyday, i memang akan cakap ngan kawan-kawan @ sesiapa je at least 2 person. dan, anta plak msg tru FB sume. tapi, masih belom cukup. xsemua yg dengar berminat n nak amik Herbalife ni. dan seperti biasa juga. will receive NO. again. -.-'

tape, Farah Eliana kan tabah. *pujuk hati sendiri*
selalu bila dgr NO. memang macam down. which is sangat SALAH utk rasa sedemikian. SANGAT SALAH ye. SANGAT SALAH.

sebab, Farah Eliana ni bile down, die akan jadi super duper stress, hangin xtentu pasal, moody n bole mengakibatkan sakit. okay, part sakit memang xsuka. sangat tak suka sebenarnya. n yg paling kesian bila ade sesape especially si dia yang jadi mangsa keadaan bila moody. * sigh*

tapi sekarang, apa yang pasti, kena lagi berusaha. mintak ngan Allah supaya di beri kekuatan, di permudahkan segala urusan.

usaha. usaha. usaha.
doa n tawakal.

Saya percaya, ini kehendak n aturan dari Nya. Hanya Dia yang tahu setiap aturan dan plan future saya. *senyum*

Walau down macamnapon, saya TAKKAN berputus asa. Malah, saya tetap akan bersyukur dengan rezeki yang diberi oleh Nya kepada saya. Alhamdulillah. :)

Anda yang berminat utk gain weight, loose weight, be healthy n improve skin, jangan segan-segan untuk contact saya at eliana0812@gmail.com

till then peeps! Thanx for reading. Take care! :)


Thanks for reading! :D :')

2 comments:

zino said...

terus usaha....inshaAllah..

asna cute said...

insyallah pintu rezeki itu akan terbuka jugak satu hari nanti. jgn putus asa ya syg =)