Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, March 3, 2011

saya dah berubah, anda bila pula?

Dengan Nama Allah Yang Maha Besar

Assalamualaikum
salam sejahtera ke atas kamu. :)

rasa macam da lama giler xupdate blog. mesti kowang rindu tuan blog ni kn? :P
skang ni quite bz dgn mcm2 hal. keje memang xyah cakap laa.. belambak-lambak. tapi bole je duk kat bilik, lepak2, sebab sangat 'RAJIN' nak buat. ish..memang dasar budak rajin kan. nk buat camne. -.-'

by the way, bile update je, mesti nak cite pasal Herbalife. sowi ye kawan-kawan. Herbalife tu dah part of my life. so, mmg akan ade laa selit2 walopon cket pasal Herbalife ni. hee.. :P

Alhamdulillah, dah dekat 2 months consume. HERBALIFE memang SANGAT BEST n LUAR BIASA!

kenape best? sebab :

ari tu pegi photocopy notes. tetibe ade sorang junior tegor :

kak yana!! da kurus laa skarang! pipi tu yg plg nampak skali..
ye ke? Alhamdulillah.. akak mkn herbalife. Alhamdulillah, da bertambah sehat n body pon da fit.
she replied : akak pon mkn Herbalife? jd ke?
Alhamdulillah, its works on me,. u xnk try?
she : ye ke kak? nk tau jugak la psl Herbalife ni..

itu salah satu drp teguran.

next

kakak! da kecik! jelesnya..

yana, da makin slim ea skang..

yana! u nmpak healthy compared ngan dulu. slalu nmpak u pucat2, slalu xsehat je dulu..

Alhamdulillah, tu yang org len nampak. yang saya sendiri rasa?

~i lost my migrain
~lost weight 5kg after 7 weeks consume
~ segugut da kurang
~ felt more energetik

dan, yang paling best,

hari tu selongkar balik baju2 lama sebab nak pakai utk dinner. Malas nk beli yg baru. so, recycle, mix n match je laa kan. pastu, i saw my old jubah. da lama xpakai jubah tu sebab da ketat n xmuat nak pakai. (i love wearing jubah..tp sbb tyme gemok, da xmuat..so jubah tu di abaikan..hee) tetibe terdetik hati nk try sarung. MasyaAllah! i da bole pakai balik jubah tu! size XS tu! YEAY! Alhamdulillah! da xperlu membazir beli jubah baru.. yeay! TQ Allah temukan sy ngan Herbalife. TQ Herbalife! :))

ini before n after

tak caye i sebesar tu dulu?

ok, ni real picture. 2010 punye gmbo.

ni 1 lg bukti. *malu tgk diri sendiri yg kembang..sobs*


and ni gmba last week. i amik semata-mata nak wat testimonial. huhu
jubah tu size XS okay! hee

and last week, balik timbang mama ngan abah.

Mama : lost 2.3 kg, umur dalaman da makin muda setahun.
Abah : xbyk perubahan sgt. but he said, he felt more energetik, ari tu pegi medical check up, kolesterol pon da turun.

Alhamdulillah! Alhamdulillah! Happy sangat bila Allah bantu usaha kami utk tingkatkan kesihatan. Alhamdulillah!

and, most of my customer = my lecturer sayang laa. i love them n i want them to be healthy. Alhamdulillah, Allah bukak hati dorang utk cuba makan produk ni.

orang tua kan, memang manja laa cket. selalu nak kena remind n check dorang minum ngan betol ke tak. yang paling comel, siap mintak tolong buat shake utk dorang. tapi takpe, saya suke! hee~ i buat shake utk dorang nga penoh kasih sayang tuu... ingat senang nk dapat kasih sayang dari Farah Eliana mudah-mudah? hehe

Alhamdulillah, most of them makin sehat, felt more energetik.

one of them selalu msg me:

Power lah teh tu, dah mlm tak letih. very focus. Ini akibat minum petang tadi!

kenyang sangat minum shake for dinner. malam tadi tidur lena!

itu personal testimonial dari dorang. Alhamdulillah! Alhamdulillah! TQ Allah! TQ Herbalife!

kalian, xnak join utk sehat bersama kami?
feel free to contact me!
agak2 malas nk anta mel, msg je kat my FB.. :)

improve health, gain weight, loose weight,
ask me how!


Thanks for reading! :D :')

4 comments:

asna cute said...

semakin cantik! =))

Anonymous said...

lame tak kesini..ape kbr yana?








-uchi kay-f-

addeenazlinamohd said...

nak jgkkkk
tapi nape mhl sgt
uwaaaaaa :'(

eliana_adnand said...

asna : tq dear!:)

uchi : alhamdulillah.. sehat.. ;)

azlina : affordable je yang.. lgpon,produk berkualiti, mesti laa setimpat between quality n price kan.. ;)