Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Saturday, July 11, 2009

*sigh itu keluhan*

salam and greetings to all...


seperti yg telah dimaklumkan..

(ecece..mcm nak wat pengunguman la plak..)

saya..
(ceh, tetibe sopan santun bahasakan saya.. huhu..xpe,sopan itu bagos.. ;P)
da selamat sampai..
maka.. keje pon bertimbun2..

dengan pk nak hangkot sume brg kat bilik lagi..
nak kena tlg kat ofis lagi..

siapkan report program lagi..
*sigh*

maka, dengan kekentalan serta kegegehan saya..

segala2nya telah selesai..
eh, tipu..
bukan segala2nya..
baru settle bab mengangkot dan mengemas brg..

saya sampai di UIA lebey kurang dalam pukul 12tgh..
teros ke ofis mahalah utk check in dan berjejak kaseh bersama fellow sert
a akak2 ofis yg sentiasa merindui saya..
(mmg laa dorang rindu..sbb report program x anta lg.. huhu)
dan.. memandangkan hari semalam ialah hari jumaat,
waktu break agak lama.. start 12.15tgh -2.45ptg..

maka, saya mengambil masa terluang itu utk hangkot sume barang di stor blok sems lepas ke blok baru..
walopon agak jauh..

saya kentalkan diri utk mengangkat kotak2 serta beg tu seorang diri..
last sems, sy di level 2..

dan sems ni telah bernaseb sgt baek,
dpt plak level 4..

huhuhu..
bayangkanlah betapa gegehnya farah eliana mengangkat sume brg2 tu..
kalo sy kurus next sems, kowang tau laa sebab ape kn..haha..


sungguh..penat sgt!!
da laa brg byk..

tu pon ade lg brg dlm stor lama..
wawawa...
tp xpe, nnt2 ley angkat lg..
lepas siap angkat brg, sy ke ofis plak..
org ofis kata, nama sy disenaraikan utk di inject suntikan pencegahan influenza A..
kerana kau b**i!

ko dah susahkan sume sorang!!

eh, tetibe nak emo plak..
mau xemo..
sakit woo kena suntik tue..
mule2, berlagak laa konon2 da xkesah sbb selalu kena inject bile skt2 @ demam..
skali... padan muka ko..
abeh lengoh2 tgn.. huhu..

lpas di inject, saya n akak2 ofis sempat lagi pegi merompak buah-buahan ms otw blk mahalah..
eh..tak2.. bukan merompak..

ade pihak IP sponsor buah utk warga UIA..
(sory, aku pon xsure IP tu stand for what..huhu)

dan pesta buah2an tu di buat di main hall, CAC..
da rezeki org bg mkn buah kn...
kami bedal je laa...
walo tgn saket, rezeki jgn di tolak!

hahaha..

dan.. lepas tu..
balek bilik,mandi2..
rehat tejap..
lantas, brg yg berlambak2 tu di kemas..

sunggoh, baru aku sedar yg brg aku terlampau byk..
dengan baju berbeg2..

sampai xmuat almari..
ni pon ade 1 beg aku tak bukak..

biar je laa die dlm tu..
nnt abah dtg, bg abah wat blk beg tu..
huhuhu..

dlm pkul 11.40 mlm baru settle kemas mengemas..
da la tgn lengoh..
sabo je laa...


dan...
sekian sahaja laporan dari saya..

terima kaseh sudi membaca keluhan saya..
(bole tak nk kata ending cm tergantong je? huhu..)

inilah yg dinamakan sigh itu keluhan..hoho
sila menjamu mata dgn gamba xvouge dari tuan blog..
;))

model banner Influenza A..
(huh..kalo model utk majalah xpe jugak..neh utk penyakit dr b**i! tsk)

aksi merompak buah.. hoho..

almari ni kecik!! kesian baju kurung sy yg len xdpt di gantong.. huhu..

note board sy yg masih kekosongan.. huhu..

eh, encek fluffy saya da ade kekaseh baru! cik kitty bersama butterfly di kepala..
kesian cik penguin di madukan.. haha..


p/s : ade sesape tau cmne nak ilangkan lengoh di tgn nie? huhu..

14 comments:

Anonymous said...

sayo tauuu canerrr...nktau???juz sms me di talian yg telah disediakan arap mklm=p

azrey said...

Salam...huhu..btol...btol...btol..(ape yg betol ntah hehe..)ermm mmng GERAM kt khinzir tu...hmmm tension,mnyusahkn hdup org jer(sabo2 ni sume dugaan dari Allah swt,ni bru kne jarum kecik...haha..)..erkk... FARAH ELIANA xtau ape itu IP?..hehe meh nk btau.."IP" tu Stand Untk "IIUM Properties"...yg pkai bju warna biru2 tu..(Technician yg pkai bju biru...)under IP la tue.. heeee...harap FARAH ELIANA dh faham yer..sekian..

P/S:memang GIGIH!!!..salute sket ;-)

~ceRRy beRRy~ said...

ohhh..
kamo budak uia ke..??
bru nk start sem baru ek..??
chaiyok2~~~!!! hehe

eh2..
cantikla almari..
^___^

ayien ; iena said...

eee~
tiut2 je brg2 die.
pelik2 lak tu.
hehe.

miss_eliana said...

to anon:

haha.. ko nk bg tips ape laa pkcik oi.. ;P

miss_eliana said...

to azz:

Oo.. yg wat keje2 baiki2 tu ea?
tau dorang yg pakai baju biru tu..
tp lupe IP stands utk ape..hehe..

trimas2.. ;)

miss_eliana said...

to ~ceRRy beRRy~

a'ah..
student uia.. hehe..
tq ifa.. ;))

miss_eliana said...

to ayien;iena

hehe..
xde laa pelik sgt pon yang.. ;P
mende2 tue laa penyeri bilik yg xbpe nak berseri ni..huhu~

anaklaut said...

salam..miss_eliana,

pertama, tkasih atas kunjungan anda.

orang ajak, so pergilah..rezeki tu..apapun sekali lagi tq..

miss_eliana said...

to anak laut:

hehe..betol tu.. jgn tolak rezeki.. ;))

sama2 AL..

chirol said...

heheh..i plak level 3..jenuh gak ngangkut brg..tp best duk pling atas ni..aman ckit..

miss_eliana said...

to chirol:

level 3?
hehe..
sama2 laa kite kuruskan bdn utk 1 sems ni ye..ekeke..

riBEna said...

slamat berSTADI ok
hehehehhe~

miss_eliana said...

to riBEna :

ye2..baek! hehe..