Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, March 24, 2011

minggu-minggu terakhir.

Dengan Nama Allah yang Maha Sayang

Salam Alaik

Ya. Minggu-minggu terakhir di UIA. saya pon tatau apa yang patot saya rasa. gembira sebab da habes buat degree? gembira sebab da xperlu stress-stress pk pasal assignment, pasal exam, pasal kerja editing sume tu? entah lah.

apa yang saya tau n rasa skang, saya sedih utk tinggalkan mereka. Nurul, Masyi n Sal. kami selalu berempat. setiap petang, wajib makan sesame utk meluangkan masa bersama. tapi, sejak i busy dengan student life, bz ngan iiumfm, bz ngan Herbalife, masa yang di luangkan bersama-sama makin berkurang.tak, SANGAT KURANG sebenarnya. bila balik bilik, ,masing-masing sibuk ngan kerja masing-masing. so, xkan laa nak kaco kan. maka, bila da balik lewat malam after follow up customer, masok bilik sendiri, buat kerja sendiri. kalo xpon, i balik, settlekan apa yang patot, n tido. memang sangat jarang lepak, duduk, gelak n layan muvi sesame.

plak tu, my weekend selalunya di penuhi ngan training Herbalife @ outing pegi distribute flyers.
so,memang makin jarang laa bersama dorang. dan bila di minggu-minggu terakhir ni, masing-masing akan sibuk ngan assignment masing-masing n preparation for final. -.-'

sometimes, rasa sangat xbest bila masa tu macam sangat singkat utk bersama. rindu nak bgelak ketawa tak hengat dunia bersama-sama. Tatau laa kalo dorang terasa hati ke hape sbb mmg sangat jarang spend time together. sobs.

Dalam hati, saya memang sangat sedey. tapi, saya ada target yang perlu saya capai utk kehidupan saya. study n business. two ultimate goal after religion. saya terpaksa jadik selfish di semester terakhir ni sebab Allah dah bg petunjuk apa yang perlu saya buat utk masa depan saya.Tapi itu xkan mengubah kasih n sayang kepada mereka. Hanya Allah yang tahu betapa saya sayang n hargai mereka dlm hidup saya. T.T

Nurul,Masyi, Sal. sowi sangat sebab macam da lama xspend tyme sesame. i'm really sorry. Gonna miss all of u.. sayang kowang ketat-ketat. :'(

Friendship Forever



tetibe entry ni bertukar jadi entry sedey.


Thanks for reading! :D :')

1 comment:

asna cute said...

insyallah korg akan tetap kawan smpi biler2 =)