Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, March 30, 2011

budak tak sedar diri

Dengan Nama Allah Yang Maha Kasih

Salam Alaik


study week ouh study week. my final exam just around the corner. just around means, SANGAT dekat. lusa je pon. tapi, tatau laa hantu ape yang merasok diri buat saya sangat RAJIN study sampai tido pukul 3, 4 pagi. eceh. bukan study buku laa. study GAME.

hamik kaw. gatai tangan sangat godek hard disk sampai jumpa folder game yang ade dalam 130++ game dalam tu dan hati macam :

eh,eh, bile masa plak ade game banyak-banyak ni?

eh, eh, nape sume game best-best ni?

eh, eh, bile nak habes level maen ni?

okay, itu kata hati kanak-kanak yang tak sedar diri yang dia tengah study week, ade 5 paper final menanti, tak sedar diri ni last final exam untuk her degree, pastu macam hape je maen game tak hengat dunia. itu laa dia, budak xsedar diri. Haisshh!

pastu, bila sedar dah tak banyak masa untuk study, mula laa gelabah carik buku, baca dalam 4 page, mata pon jadi layu, tukar position study atas meja ke tempat yang lagi best ----> katil yang ade tilam empuk. pastu, sambung baca buku, tarik teddy bear konon-konon untuk keselesaan study, pastu, tak sampai 5 minit, mata layu lagi, tangan pon layu, sume layu pastu teros mimpi best-best. maka, sikap gelabah yang konon-konon nak baca buku kat position yang best tu teros jadik lena yang panjang~

bagos kan? pastu, bila bangun, mula laa rasa cam nak nanges sebab rasa buang masa giler duk tipu diri nak study, tapi jadik stido. :'(
pastu mula laa hangen ngan sume orang sebab jeles tengok dorang rajen study. pastu lagi, mula laa STRESS merajai diri sebab rasa banyak giler topic nak kena cover tapi macam takde mood nak study. kesian mood di persalahkan. dasar manusia kan. salah sendiri, tapi nak jugak kata menda len yang salah. huhu.

so, skarang, budak ni tengah STRESS. cara nak hilangkan stress adalah tido. eh, cukop-cukoplah tido fel oii. wuwu. Haa... ade cara yang lagi bestkan utk hilang kan stress? ape? men GAME? pandai!

okay laa. bye korang. Game Mystery Age sedang menanti. eh, tanak lah. men plant vs zombie pon best jugak. okay, masih tak sedar diri ye. kalian ade ubat untuk budak xsedar diri ni tak? huhu.


nah, amik laa. tatapan gambar poyo budak tak sedar diri ni. hee~


love,

Thanks for reading! :D :')

9 comments:

blackwidow_13 said...

cepat2 la sedorkan diri.. nih paper contemp nih ko nak watper?

eliana_adnand said...

hahaha.. yg tu kena study reramai babe.. klu x, mau fail paper contempt tu..huhu

Miss Hani Zain said...

aja aja hwaiting untuk final exam!
chaiyouk! ^^ <3

eliana_adnand said...

tq Hani dear! :)

tokwan muda said...

gulak gulak gulak deeehhhh....

Anonymous said...

bZnh GHD Hair Straightener
kZfn cheap nfl jerseys china
gJnl botas ugg
8iKlu ghd hair straighteners
9aOjn ghd pink

Anonymous said...

uNfa ghd australia
kLtt ugg boots
eDkn michael kors handbags
4fDum ugg boots uk
7fVrr chi iron
8vGrs ghd
7zTkf nike nfl jerseys
4yZik ghd
9wEvd cheap north face jackets
9zRje ugg
4lBqt ghd gold
4vOhu michael kors wallet
1mXve nfl jerseys
4fEea plancha ghd
4cStt ugg boots usa

Anonymous said...

qEju coach
sUrw ugg boots sale
sOkv michael kors purses
4iDns ugg boots sale
5sKpm chi hair products
7pVhw michael kors outlet
5vEiw nike nfl jerseys
8fQcr coach outlet online
1lXcf cheap north face jackets
4tJvv botas ugg
5bYzt mini ghd
0nNbn michael kors sale
3jNso nfl shop canada
7hMkf plancha ghd
0hOow discount uggs

Anonymous said...

nYnw coach factory
xJbu jKjy michael kors outlet
0gUys ugg boots uk
8wNrs chi iron
9kBec michael kors purses
1xYfo cheap nfl jerseys
4tLja coach outlet store
1qBce 6tLcg comprar ugg online
6yZgz 6gOuk michael kors outlet
6dMxa nfl shop canada
4xOsj ghd baratas
3eYwz ugg boots sale