Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Sunday, March 27, 2011

saya TAKKAN give up!

Dengan Nama Allah Yang Maha Kasih

Salam Alaik

Baru lepas on call ngan mama. hari ni berkali-kali mama call, tapi xsempat nak angkat n cakap ngan mama. petang, call mama balik. tapi, Abah yang angkat. cakap ngan abah, bagi report harian.tapi,masih xdapat cakap ngan mama sbb mama tgh solat. so,
borak-borak ngan abah je laa petang td.. tyme nk maghrib camtu, mama call balik. masa tu sy di toilet. so,masih xdpt cakap ngan mama. dlm kul 9 baru call mama blk sebab klu call tyme maghrib, mmg tau still xdapat cakap ngan mama sebab mama bz dating ngan Penciptanya. macam susah giler kan nak cakap ngan mama hari ni. selalunya call sekali, teros dapat cakap ngan mama. tapi, Allah saja menambah tahap kesabaran saya utk buat saya hargai mama n kasih sayang melalui suara mama. Alhamdulillah. ;)

bila dapat oncall, memang full report laa kena submit. dari cerita bangun tido, cerita pegi mana, dengan sape, buat ape, cerita Herbalife, cerita hati, cerita sedey. cerita syahdu, sume ade. siap tambah gossip, tambah cerita family, cerita adik-adik, cerita gelang mama da longgar sebab body mama shape up laa.. macam-macam! hehe

tapi, lepas jee cakap sume tu, satu perasaan ajaib muncul. persaan apa?
perasaan LEGA!
hehe. macam beban batu seketul da takde atas kepala. mama xde laa bagi nasihat pape pon. she just lend her ears, listen to me, laugh wif me. thats all. tapi, memang terapi hati TERBAEK! teros macam semangat baru datang.. yeay! ajaibkan suara seorang ibu.. :)

dan...lepas cakap ngan mama, teros rasa macam, okay,aku takkan give up! struggle for last final exam, struggle utk Herbalife, struggle utk tolong org sehat! yeah!

''Ya Allah, Kau permudahkanlah setiap urusanku. Kau jagalah lisanku, kau jagalah hatiku, kau jagalah akhlak ku. bantulah aku untuk mencapai impian dan tanggungjawabku. Kau kuatkanlah hatiku Ya Rabb, permudahkanlah, permudahkanlah. Engkau yang Maha Memahami dan Mengasihani. Permudahkanlah setiap urusan ku.. Ameen.'' :)

with love,

Thanks for reading! :D :')