Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, April 6, 2011

momentum


Dengan Nama Allah yang Maha Sayang

Salam Alaik

next paper saya ialah esok hari, pada jam 9pg nanti. saya sekarang d konti IIUM.FM. nak kata study, xmacam study. sebab, memang da xle nak baca buku, da xle nak mengadap note. pagi tadi baru lepas paper keempat. still have two more, esok (7april) and 15 April. momentum untuk study da gugur entah ke mana. pelik daku pelik. sepatutnya saya super duper semangat untuk dapatkan dean List lagi sems ni. tapi, usah di biar harapan yang belum tentu dapat di gapai tanpa usaha. highlight di situ. TANPA USAHA.

Astargfirullahal'azim. fel, mengucap..mengucap.. ade beberapa jam je lagi untuk mengadap next paper. selalu sangat layan malas sampai suka tinggalkan sesuatu perkara bila MALAS merajai diri.

okay, kena set dalam otak ni. Malas is negative word. delete it. dun ever say it. Dulu kecik2 Mama memang xbagi kitorang cakap negative word. sebot b***h pon xle. apatah lagi nak maki-maki bagai. mau nak kena cili mulut? huhu~

maka, kawan-kawan, jangan 'rajin' n teros tinggalkan benda tu bila 'rajin'. Saya laa tu suka buat kerja camtu. Adoi,. please. i need momentum . momentum ouh momentum. come to mummy plz! wuwu~

dan, bile skarang ni, ada satu masalah yang lagi besar dalam hidop. i want HERBALIFE SUPERVISOR pin!! want it badly. tapi usaha macam ciput. Allah takkan bagi sesuatu kalo usaha tu tak setimpal. sobs. T.T
tapi itu laa, menangis laa airmata darah sekalipon, u cant get anything without putting effort.

i have put my effort. but it's still not enough. sobs. nak tissue.. :'(




i need this pin. i need change. i need momentum.
PLEASE... T.T



Thanks for reading! :D :')

1 comment:

tokwan muda said...

momentum apa itu...tidak samakah ia dengan momentum dalam pelajaran fizik...=D