Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Sunday, August 22, 2010

weekend ecsape

salam Ramadhan

weekend escape.

last weekend yang di isi dengan hangout wif BFF and bestie.
minggu-minggu yang bz.
ni baru sempat nak update
next week plak akan bz nga quiz n midterm bagai.
ouh,wish me luck peeps!


bdw, kaki saya da makin baek.
alhamdulillah.
da xperlu menggunakan khidmat kerusi utk solat.
alhamdulillah.
indah dan penoh nikmat rasa hati bile dapat sujud kepada-Nya.
betol la, setiap ujian ada hikmahnya.
before sakit, macam xpenah nak hargai nikmat ada kaki.
tapi, bila di uji,
baru tau betapa pentingnya nikmat kaki dalam kehidupan seharian.
MasyaAllah, 
saya bersyukur sangat kerana masih di beri peluang untuk merasa nikmat kaki ni.
^__^
bayangkan, masa kaki sakit,
sangat seksa utk bgerak.
berjalan lagak seperti org berpantang,
naek turun tangga, sangat menyeksakan.
yg paling menyedihkan, xdapat sujud kepadaNya.
solat hanya di atas kerusi.
:'(


tapi syukur sangat sekarang..
da mampu berjalan, melompat tgedik-gedik seperti biasa.
hee~


eh, tetibe content entry lari tajuk..
hehe.. sowi ye..


bdw, jum layan gambau on weekend escape.
me wif my BFF and bestie.. :)
heart them.. :)

hidangan berbuka

saya n Masyi

udang tempura

 tomyam thai

ikan kerapu 3 rasa

sal, Masyi n Nurul

dan..ini pula sewaktu hangout wif bestie.. :)

dari kiri : Mirae, saya,Ati


ouh, kami memang pelahap.. haha


mirae, Ati n Qori




till then peeps!
sujudlah kepadaNya di waktu anda masih mempunyai nikmat itu.. 
selamat beramal! :)


xoxo,



Thanks for reading! :D :')

6 comments:

lionteen said...

syukur da sihat:)

sdpnye pizza..
br je plan nk mkn buke ni..
hehe

azrey said...

alhamdulillah... =)..jgn risau lah k..as u know islam itu indah.walau pn sakit ade cara untuk berbakti kepadNYA dengan keadaan yg sakit..(ruksah solat-u already noe it hehe)...tidak islam itu membeban kan umat nye melainkan memprmudahkan..=)..
gudluck n take care...selamat beramal di bulan yg penuh barakah ni...all the beshhh... ;)..wassalam..

~ceRRy beRRy~ said...

alhamdulillah...
farah dh sihat skg...

tulah.. kdng2 kita terlupa nk menghargai sesuatu kan...
mari saling mengingati ;)

eliana_adnand said...

lionteen : hehe.. sedap2.. mesti puas ati mkn nt... :)

eliana_adnand said...

azrey : tq..

eliana_adnand said...

ifa : betol 2 yang.. selamat beramal! :)