Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, August 25, 2010

four fantastic

salam Ramadhan

semoga anda semua sentiasa dalam Lindungan dan RahmatNya.

alhamdulillah.
sudah Ramadhan yang ke 15.

saya pasti akan merindui Ramadhan kali ini.
ini mungkin Ramadhan terakhir utk kami berempat bersahur, berbuka n berterawikh sesame.
yes, final year da kan..
so saya akan grad dulu sebelom mereka.
i'm doing my degree for 3years and half.
compared to them which will stay for other half year.
awal satu sems je pon. hee~

admittedly, i really appreciate them in my life.
Thank you Allah for send them to me.

this entry titled as four fantastic.
which means four of us made life fantastic.








they are my BFF.



Salbiyah Rahmat



she's the coolest among us.
captain Hockey UIA.
bole di katakan sepanjang masa pk pasal history, stamina, kalori,
senaman n Tomoyo Nagase.
when i told her i want to take diet pill sbb da makin kembang,
die laa yg paling bising sbb i dun need all of that pills except bersenam.
ouh Sal..kite malas nk bersenam..hehe
but, die memang company terbaek.
she luv history so much.
jarang kan nk jupe org yg sangat cintakan Sejarah.
but, thats her.
everything in her life must relate to History.
Sal..sal.. hehe

second : Nurul Izati Azizan





Nurul ialah rumet saya selama bersems-sems.hehe
she seems serious,
tapi, she is really a good friend and company.
si penggila cite Korea and DBSK.
lagi-lagi si Micky.
haish! Chang Min lagi hensem laa Nurul.. :P
dan Nurul juga ialah org yg selalu buat saya calm down.
baran sy xbertempat.. tp ntah cmne, die bole buat saya terdiam.hehe
bdw, she's taking political sciences.
sangat rajin study.
kadang-kadang segan nga Nurul sbb sy jenis main-main tyme study..
dan Nurul jugak laa yg buatkan saya bersemangat utk dapatkan Dean List..
Nurul jugak sorang yg really understanding + caring.
she might not show her luv, but we know, she luv us like we luv her.. hehe..
sayang Nurul! :)

next, Masitah Baharom





ouh, ini si budak kurus yang pendiam.
eh, xde la pendiam sgt pon..
tp nakal die..kemain.. hehe
tp die laa yg paling lembut n baek hati
selalunya, dia lah yg tolong lipat pakaian saya.
benda yg paling malas utk saya buat.
jadi, bile die nmpak pakaian saya blonggok2 seminggu xberlipat
n tetibe sy blk klas da tersusun cantek, keje Masyi la tu..
dan..die juga adalah ustazah saya utk ajar paper Arab.
huish..arab die mmg mantap..
klu xde die, mau every sems sy fail arab tu..
bile Masyi ajar grammar, senang jee nk paham..
Masyi, awak patot jd ustazah arab kot nt.. hehe

yg keempat,





saya laa..sape lg kan..hehe
si budak demok yg suke makan, tido, dan tido.
:P

i really love n appreciate their existence in my life.
mereka laa yg paling tahan dengan perangai cerewet saya,
mereka la yang paling paham perangai gila shopping saya,
paling tahan dengan perangai cepat hangin saya,
paling tahan melayan saya bila sengal,
paling tahan dengan segala kerenah saya,
dan paling tahan bila sy selalu sakit.

dan tipu juga kalo kami xpernah bergadoh @ berkecil hati.
pernah berlaku,
tapi masing-masing sentiasa pujuk diri n cuba memahami.
kami masing-masing xsempurna.
ada yg lebih tang tu, ade yg kurang tang ni.
tapi, itulah perfection dalam FRIENDSHIP kami.

ALHAMDULILLAH
Syukur kerana Allah menganugerahkan nikmat ukhwah ini.
InsyaAllah, semoga hubungan kita berempat sentiasa berkekalan.

Sal, Nurul n Masyi,.
kite mintak maaf kalo kite ade terlebey n terkurang pape nga korang..
minta maaf jugak kalo selalu susahkan korang..
korang is the best in my life after my family.
Terima kasih kerana menerima kelebihan dan kekurangan diri farah eliana ni seadanya.
semoga kite semua berjaya di dunia dan akhirat.. :)


dan,
(nk selit jugak..hehe)


cik Amirah Fatin Zulkafli a.k.a mirae.






thank u 4 everything dear.
tq kerana sentiasa berada di sisi tyme susah n senang saya
sy pon sayang awk jugak!
:)

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics

" sometimes, its hard to make other smile, but, as long we know FRIENDSHIP will never die, everything will become easy".


"A hug is worth a thousand words. A friend is worth more."- Jasmine Fitzwilliam-

" seseorang itu dikenali berdasarkan sahabatnya, maka hendaklah berwaspada / bijaksana dalam memilih sahabat " ( Riwayat Ahmad ).

xoxo,

Thanks for reading! :D :')

1 comment:

azrey said...

alhamdulillah......;)