Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, August 11, 2010

on her blast day~

::Dengan Nama Allah Yang Maha Sayang ::

salam Ramadhan

alhamdulillah, saya masih di beri peluang utk menikmati hari pertama Ramadhan.
akan tetapi, 
saya terlepas nikmat utk bersahur di hari pertama..
sedey woo..wuwu..
mungkin kerana kepenatan, 1 bilik xsedar utk bangun sahur.
sedar-sedar je, da pukol 6.15 pg.
mmg tu tyme sy slalu bgn pagi kan..
set jam kul 5 lebey pon,
xjalan..huhu
tapi xpe, semoga hari esok, saya masih di beri peluang dariNya utk bersahur n berpuasa dengan penuh barakah. (:

minggu yang penoh kesibukan dan kepenatan telah berjaya di harungi.
alhamdulillah.
program Haleemah Open Day berjalan dengan lancar.
tahniah kepada semua comittee.
nanti sy update cite pasal my last program tu eh.. :)

okay, seperti biasa, 
pada perenggan ke tiga baru nak cite content yg berkaitan nga tajuk.
tape,cikgu BM saya kata, intro tu penting.. :P
kan? kan? hee

cerita kali ni ialah sambutan hari lahir BFF tersayang,
cik Nurul Izati.
xde ape yg best sangat.
kami cuma buat ape yg termampu..
masing-masing terlibat ngan program Haleemah Open Day kan..
so, masa sgt suntuk sebenarnya..
tapi, birthday Nurul tetap di sambut walopon tyme nk wat suprise, asyik terkantoi..haha

so....
lets picture tell da story ya! :)

tadaaa.. ni laa cake suprise utk Nurul n Sal.. birthday sal kan xsempat nk sambut.. huhu 

satu je lilin.. hee 

jom tiup lilin..hee 

acara memotong kek..  



acara suap menyuap..


 suap nurul plak..

masyi and sal

birthday girl 

 sal 

 half of the cake

okay, da habes..hehe

saya laa org yg menghabeskan last pieces tu.. nak husband soleh kan..haha


bayangkan,
betapa hebatnya kami berempat menghabiskan sebijik kek tu dlm masa sejam..
sejam howkeyh!
hehe

till then peeps!
selamat berpuasa!

to my BFF : Nurul. Sal, Masyi

kite sayang kowang sangat-sangat..
semoga Allah pelihara ukhwah ini..
Amin! (:

Thanks for reading! :D :')

6 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

selamat berpuasa sis.. ^__^

~ceRRy beRRy~ said...

bestnyeeeeee kek dia!

selamat berpuasa ;)

eliana_adnand said...

sumi : selamat berpuasa jugak dear.. :)

ifa : memang best yang.. hee
selamat berpuasa jugak utk ifa n family.. :)

Hamzah Ian said...

wa~~ bestnye kek dia..

Hamzah Ian said...

wa~~ bestnye kek dia..

azrey said...

ermmm selamt berpuase..sama2 kita tingkatkan amaln kay.. take care ;)