Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Saturday, July 24, 2010

sila gigit kasut sebelom pakai

::Dengan Nama Allah Yang Maha Prihatin ::

salam alaik

sekarang ialah pukol 3.30 pagi.
saya sedang bertungkus lumus menyiapkan assignment Comm Law ethics.
bagus kan saya?
konon-konon bertungkus lumus,
pastu sempat lagi nak update blog bagai kan..
suke benau melencong..huhu

bdw, seperti tajuk yang tertera di atas,

sila gigit kasut sebelom pakai.

ouh, ni hanya lah gmbar pinjaman dr encik Google ye.
tapi, mcm ni laa lebey kurang kasut skolah i tue..huhu

hehe..
as i told u all,
last week kan i bought new shoes utk pakai ke 'sekolah' kan..
tapi,
malangnya, baru first day pakai,
i da ade rasa nk buang kasut tu..
eh,,jangan!! bukan murah tu..wuwu
tapi..memang betol2 menyakitkan hati.
since my morning class at Econs building, i need to rush and jalan laju-laju supaya sempat sampai ke class.
bdw, i memang xsuke lambat masok class.
coz, bile lambat n tyme nk masuk class,
sume mata tertumpu kat kita.
segan ouh..
publisiti murahan tu. :P

ooh,plz farah eliana, bile start je membebel,
content mesti ke laut..haha

okay, kembali kepada tajuk tadi.
(uish, kalo jadi journalist, mau editor campak my work kan sbb asyik lari topic je..hehe)
so..after rushing bagai tu,
i notice yg tumit blakang da start melecet.
padahal i da pakai socks taw..
tp die melecet jugak.... :'(
da la class pack n really need to rush sbb gap beberapa minit aje n kelas memang sangat jauh.
if kowang budak UIA, u all will know laa how rush i am coz kena run from Econs pegi Lab Hs, back to IRK building yg classnya kat hujung skali n next is class kat Admin which is at level 4.
huhu. kalo i xkurus jugak sems ni memang i ni kuat makan laa kan.. *tetibe..haha*
dan,..
sebab rushing sgt tu.. kaki melecet terok n i xmampu nk jalan.
sampai terpaksa ponteng class petang n ask help from fren to pick me up utk balik hostel.
ouh kasut baru.
berjasa sunggoh!


so, moral of the sory, sila gigit kasut baru anda sebelom pakai ye.
jangan jadi macam saya.
sampai terpaksa ponteng class tu...wuwu
xdpt nak wat record xmau skip class sems ni.. :'(

okay peeps! mau sambung buat esemen..
pagi nt mau hangout wif my bff..
take care yep! :)


xoxo

9 comments:

ZaHiN said...

siyes ke law beli kasut kene gigit dulu? ai, ni namenye mkn kasut.. (baru beli kasut tp men bantai je pakai) (>_<)

zino said...

anak dara zino hari tu siap kena tampal plaster kat kaki pasal melecet .. dia tak mau gigit hehe

Uruchimaru @ kf said...

lah ciannye kaki melecet !

psst emm hambe sudah tunaikan permintaan tuan hambe itu wahai eliana..

azz said...

hurmmmm dear nih mcm2...ade ke ggit kasut hehe =P....
dah ade kasut baru tuh pkai leklok kay...stdy molek2 taw,kasut bru dh ade ;)...semoga di permudahkan segala urusan...insyaAllah..

eliana_adnand said...

zahin : hehe,.. depend jugak. tp, better gigit,..nt melecet mcm kaki kite.. :(

eliana_adnand said...

uncle : hehe.. 2 laa...t sgt bile melecet.. sakit..wuwu

eliana_adnand said...

kf : waa...permintaan yg mane ni kf? hee

eliana_adnand said...

azz : amin. tq! ;)

Uruchimaru @ kf said...

pasang LIKE !
jgn lupe click LIKE tue..