Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, July 15, 2010

masih kuat~

:: Dengan Nama Allah Yang Maha Mengetahui::


salam alaik.

report minggu pertama sebagai final year student.

alhamdulillah,
saya masih kuat.
i mean,kuat semangat.
walopon..badan rs xlarat kerana demam n batuk-batuk.
tetapi, Allah berikan saya kekuatan yg sangat luar biasa.
Dia permudahkan segala urusan saya sepanjang minggu ini.
bermula dengan dapat add paper Arabic,
class yg best, groupmate yg awesome.
dan aturan kehidupan sbg seorang pelajar yg sangat melegakan hati saya.
walopon first week da ade assignment,
saya gembira dan lapang hati utk menyiapkannya. :D
alhamdulillah..
terima kasih Ya Rabb,,


setakat ni, saya berjaya attend sume class..
cuma ptg ni xdapat ke klas arabic.
sakit kepala n batuk2.
Doctor pon da bg MC.
so, xrisau laa walopon ponteng class..huhu



tetapi..

hati da xbpe nk kuat..
saya suda mula merindui rumah.
walopon suda final year student,
tapi makin lama makin menjadi-jadi homesick neh.
da macam budak baru masok U plak.
semalam,tido nga air mata meleleh.
uish, malu! tp menangis je yg mampu redakan perasaan.
mmg saya begitu.
bila libatkan hal family je, mmg cepat tangkap leleh.
lagi-lagi bile xsehat camni. hee~


walaubagaimanapon,
saya bersyukur dengan setiap nikmat daripadaNya.
demam sy ini ialah kifarah dosa.
saya percaya, Allah nk bagi saya lagi 'kuat'.
sebab tu saya di uji..kan? :)
semoga hari mendatang juga bersemangat seperti minggu ini.
semoga Allah permudahkan segala urusan saya.
semoga Allah permudahkan segala urusan kalian juga.
take care peeps!
daa~



*senyum*

p/s : duit scholar da masok! alhamdulillah! :)

xoxo,

Thanks for reading! :D :')

2 comments:

azz said...

Alhamdulillah....Semoga segala urusanmu di permudahkan...u can do it..!!
klau x sehat trus p jmpe doctor,insyaAllah ok...k lah..take care ;)

eliana_adnand said...

amin.. tq!