Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, July 13, 2010

pengalaman terindah~



:: Dengan Nama Allah Yang Maha Berkuasa ::

salam alaik

semalam,
telah rasmi meletak jawatan sebagai members of Mahallah Representative Comittee of
Mahallah Halimatus Saadiah session 2009/2010.
sudah 2 years bersama MRC.
kalo ada anak, dah bole berjalan,bole berlari,bole bercakap, da bole makan sendiri dah.
:) sama seperti saya.
saya menjadi MRC members start from zero.
memang kosong. xtau pape pon..
seperti bayi baru lahir *innocent okay*

start dengan di suap utk makan,
di agah utk bercakap,
di jaga ketika sedang merangkak,
di pegang sewaktu sedang bertatih,
di pelok sewaktu sedang menangis,
di cubit kerana degil.

MRC memberikan pengalaman yg paling mahal dalam hidup
saya.
belajar bekerjasama,
belajar bekerja dgn pelbagai ragam manusia,
belajar bersabar,
belajar menerima kutukan dan kritikan,
belajar interpersonal communication,
belajar menerima tunjuk ajar,
belajar menerima kelebihan n kekurangan org len,
belajar behave,
belajar memaafkan,
belajar menjadi insan matang.

sunggoh, saya gembira kerana diberi peluang 'membesar' bersama MRC.
pengalaman terindah n berharga dalam hidup saya.
alhamdulillah.

first tenure, sebagai Head of Art n Culture.
masa tu, bersama kakak2 senior.
mereka, xpernah lokek memberi ilmu,tunjuk ajar, kritikan membina.
sayang sangat pada mereka.
mereka lah kakak, merekalah teman, merekalah guru.
terima kasih kakak-kakakku.
terima kasih teman-temanku.
terima kasih kak sai'dah, kak weda, kak shida,kak juju, kak ida,
kak ijah,kak sharafah,ros, kak shima, leley, kinah.
terima kasih kerana memberi pengalaman n ilmu kepada budak cengeng yang baru belajar ni..

second tenure,
bersama-sama junior,
dan saya sebagai senior.
alhamdulillah,
gembira bersama kalian.
kita berjaya harungi tenure 2009/2010 dgn jaya.
jika ada kekurangan,
terlebih cakap,
terlebih menegur,
terlebih buat muka,
terlebih hangin,
terlebih mengarah,
terlebih suroh,
terlebih gelak,
terlebih segala-galanya yg buruk,
saya memohon kemaafan dari kalian..
deep from my heart..
maafkanlah saya,.
segala yg baik itu daripada Allah..
dan yg buruk itu adalah kelemahan saya sendiri..

terima kasih kerana bersama-sama mengharungi Mc Lead,sport carnival,
endurance camp, IMCDW, Explorace,
Maulidur Rasul, Bowling tournament, Garage Sale,Culture Nite,
Charity Program, Motivational Nite
dan semua event yg kita bekerja bersama-sama.
seronok belajar n berkongsi pahit manis bersama-sama.
ini lah pengalaman.
kenangan abadi yg akan kita bawa keluar dari UIA nt.
sama-sama kita ambil yg jernih, buang yg keruh.
sama-sama kita belajar dari kesilapan...
kita semua adalah keluarga.
peneraju utama mahallah Halimah..
sama-sama kita jaga ukhwah ini..

*sayang kowang ketat-ketat* T__T

semoga kita semua sentiasa dalam lindunganNya..
dan berjaya dunia n akhirat..amin!

hidup orange!! yeah!!

wassalam.


p/s : sama-sama kita jadikan program Korea nt sbg 1 kenyataan!! :)
p/s/s: pasni da xde entry pasal event MRC da..huhu



xoxo,


Thanks for reading! :D :')

4 comments:

azz said...

Salam.... ;)
I'll support ap2 pn ur kputsan,coz i noe u do the right thing ;)...
lepas ni leh tmpukan pda plajarn n pada ape2 yg telah terabai.... huhu...
jgn tension2 n jgn serabut2 agy taw...gne kn ksempatan yg ade baik2....
gudluck dear...;)

Anakuale said...

terima kasih juga pada akak.....
i had a very nice moment wit u during our tenure....hehe
best of luck kak <3

eliana_adnand said...

azz : tq! :)

eliana_adnand said...

yaya : tq dear! same goes to u!
heart u! :)