Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Monday, July 25, 2016

Cerita Vivix

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah

                    Salam Alaik

Hye semua. Bertemu kembali. Hehe. Mommy ni ngantuk. Penat. Tapi takleh tido. Acano? Hehe.

Maka terhasillah entry blog malam ni. Yang kebosanan tu boleh laa layan celoteh mommy yang tak mampu nak paksa diri tido ni.

Daripada duk kelip-kelip takleh tido, baik kita buat something yang bermanfaat kan?

Soooo... Malam ni mommy nak share pasal VIVIX. 

Memandangkan ViViX tengah on promotion bulan ni. Apakata kita kupas sikit pasal vivix. Hehe

Selalu orang panggil vivix ni TONIK AJAIB. Kenapa ajaib? Haaa. Meh mommy story mory. 

Ni vivix. Say hye to vivix everyoneeee. Hehe

Vivix ni dihasilkan daripada 4 bahan utama. 

1. Muscadine grape yang kaya dengan Polifenol. Anggur ni besar tau.. Mahal giler harga dia.. Beratus- ratus untuk beberapa gram je. 

2. Purple carrot- tinggi kandungan vitamin A

3. Elderberri Eropah - selalu digunakan sebagai rawatan tradisional orang eropah

4. Polygonum cuspidatum - melambatkan proses penuaan

Setiap kandungan vivix ni membantu menagguhkan penuaan. Atau.. Ayat mudahnya ialah AWET MUDA! 

Sape taknak muda kaannnn? 

Pastu Vivix ni dipanggil tonik ajaib sebab dia membantu memulihkan kesihatan kita. Macam membaik pulih sel badan, membantu mencegah penyakit kronik, melindungi jantung dan macam-macam lagi.

Saya ada seorang customer yang juga kakak angkat saya yang belikan vivix ni untuk ibu beliau. Ibu akak ni ni SAKIT JANTUNG, DIABETES dan DARAH TINGGI.

Memang dah lama dia risik-risik vivix ni. Alhamdulillah, ada rezeki lebih dia belikan dua botol vivix ni untuk ibu dia. Kebetulan waktu tu Vivix tengah promosi. Buy 2 get 5% diskaun. Free membership dan cash rebate.

Alhamdulillah, jom kita baca testimoni akak ni 😊


Menangis terharu saya bila dapat mesej ni daripada beliau. 

Bayangkan. Ibu beliau dah lama terlantar, tak bermaya. Menghidap diabetes, penyakit jantung dan darah tinggi kronik.

 Asbab vivix, Allah kembalikan tenaga, Allah kembalikan nikmat kesihatan dan yang paling penting, Allah kembalikan senyuman seorang ibu. 

Anak mana yang tak happy bila ibu sendiri yang selama ni terlantar dan mengaduh kesakitan kini kembali sihat dan dapat berbasikal ke masjid! Kan? 

Alhamdulillah. Alhamdulillah. 

Memetik kata-kata Kaksu, 

"Mula lah belikan Vivix untuk orang tua kita"

Benar, duit boleh dicari, nikmat kesihatan dan kasihnya ibu tiada galang ganti. 

Alhamdulillah. Saya bersyukur kerana dapat membantu orang yang benar-benar memerlukan. 


Kalian jika ada mengenali sesiapa yang memerlukan vivix ni, boleh kenalkan kepasa mommy ya. InsyaAllah, 1001 manfaat vivix akan di rasai. 

*senyum*

Bulan ni ada promosi VIVIX ni.

Buy 6, GET 1 FREE
Buy 2, Get 5% diskaun

Dan dapat juga FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE, CASH REBATE! 

Boleh pm / whatsapp mommy untuk tahu lebih lanjut mengenai vivix ni

Your trusted Distributor
Mommy NA

Till then peeps 😊😘
Goodnight!  


Thanks for reading! :D :')

No comments: