Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Saturday, July 23, 2016

OBSES

Dengan Nama Allah yang Maha Penyayang

Salam Alaik

OBSES? Heee.

Pernah sekali seorang kawan cakap kat mommy. 

"Hang ni obses betol dengan Shaklee ek?"

"Erk. Obses?"

"Awat hang kata gitu?"

"Ya laa. Orang lain pon makan vitamin jugak. Tapi takdak laa macam hang"

Krikk krikk mommy

Hehehehehe

Takpa laa nak tuduh OBSES pon. Memang ceq obses dengan Shaklee ni. Sebab produk dia semua works to me! 

Mommy mula-mula jatuh cinta dengan produk Shaklee selepas pantang.

Masa tu sejak pregnant lagi berniat nak fully breastfeed baby. Tapiii. Oleh kerana salah teknik, tak pandai menyusu anak dalam pantang, 

Susu mommy tak pekat. Anak setiap sejam mintak susu. Nangis makk nakk. Stress sebab rasa macam useless tak dapat bagi susu kat anak.

Dah stress, lagi laa tak dak susu.

Pastu mommy kenal dengan set menyusu Shaklee. 
- ESP, Alfalfa, ostematrix

Then add on pulak omegaguard ( untuk otak baby) dan vitamin C (untuk antibodi)

5 produk ni memang wajib mommy topup setiap bulan. 

Alhamdulillah. Selepas konsisten, sehingga kini di usia setahun 6 bulan, Naufal Aqil masih menyusu dengan susu emas mommy. 

Dan mommy dapat tingkatkan kesihatan dengan optimum. 

πŸ’ŸNo more sakit belakang
πŸ’Ÿ No more resdung
πŸ’Ÿ No more masalah keputihan
πŸ’Ÿ No more sakit sendi dan lenguh badan
πŸ’Ÿ No more kulit kusam 

Hee. Tu cerita hasil konsisten vitamin untuk dalaman. 

Untuk luaran pulak mommy mula berjinak-jinak dengan set Nutriwhite dan Enfuslle Shaklee.

Hasil daripada bonus setiap bulan, mommy mula beli satu per satu produk Nw dan enfuselle ni. 



Ya Allah. Best gilaaa cleanser dia. Eh ni kita cita dalam next entry. Hehe

Now mommy jatuh cinta dengan Vivix plak. Hehe

Sejak amal set cantik premium + shaklee collagen powder ni, terus rasa kulit makin sihat dan cantik. Hehe

Tak caya? Nah ni testimoni sebelum dan selepas mommy 😁


Tadaaaa. Ni pon sejak amal secara konsisten set cantik basic EsP+ vit c+ vit e. Dah nampak perubahan besar. Eceh. 

Tapi bila consume set premium, vivix danShaklee  collagen powder, hasil dia laaagiii kebabom. Hehe

Ini gamba mommy last week. Walaupun tak secantik dan semulus kulit baby Shaklee mommy, i'm so satisfied dengan perubahan kulit sekarang ni😊😊😊

Dah tuuuu. Macamana tak OBSES?? Hahaha

Dah sihat, dah cantik, dah kurus. Tambah plak bila SERIUS buat bisnes, bonus empat angka masuk tiap bulan. 

Sapa yang tak obses kalau duit pon depa bagi kannn??? Hehe

Takpa la, obses atau tak, terpulang pada tanggapan masing-masing. 

Yang mommy tau, Shaklee banyak mengubah hidup mommy. 

Mommy dapat menyusukan anak, badan dah makin sihat, no more backpain, masalah kewangan pon makin kukuh. 

Tapi yang paling BEST, mommy suka SHAKLEE sebab Shaklee ni ladang pahala untuk mommy. 

πŸ’Bantu orang sihat
πŸ’Bantu orang tambah pendapatan
πŸ’ Mommy dapat memberi kpd family dan org yg memerlukan tanpa berfikir soal tak cukup. 😊

Alhamdulillah. Syukur atas nikmat Allah. 

Ya. Memang saya OBSES. Obses kerana Shaklee membawa saya dekat kepadaNya 😊

Kalian yang berminat nak dapatkan produk Shaklee boleh pm/ whatsapp mommy 0179076206 ya 😊😊


Thanks for reading! :D :')

No comments: