Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Saturday, July 16, 2016

Setelah sekian lama

Dengan Nama Allah yang Maha Penyayang

Salam Alaik

Hye semua! Dah lama tak berblog. Rinduuuuu. Echek suami pon tegur cakap lamanya tak baca celoteh mommy kat blog. Hihihi

Banyakkkk cite mommy nak share kat blog ni. Tapi almaklumlah. Mommy busy nauuu. Sampai tak sempat nak jenguk little kingdom neh. Hehe

By the wayyyyy. Selamat hari raya semua! Terima kasih yang sudi singgah jenguk blog comel mommy. Eh comel keeee? Kikiki

Alhamdulillah now mommy kat kampung di Besut, Terengganu. Balik beraya sebulan kat kampung. Amik kauuu sebulan.

Mujur keje sendiri kan. Mintak cuti ngan enchek suami je. Kebetulan cik abe outstation di semenanjung jugak. So mommy pon menumpang laa jugak. Kalau tak krikk krikk laa ngan Naufal Aqil kat umah di Sabah tu. 

Ni yang best keje sendiri. Kat mana-mana pon bole berbisnes. Kedai Shaklee mommy kan online jeee. Hehe

Anyway, bila kat kampung ni mommy banyak masa sikit. Eceh. Naufal Aqil ramai pengasuh kat kg ni. Hehe. So mommy pon ada lebih masa nak update blog. Banyak benda nak share tauu. Tapi nanti mommy update lagi ya 😉

Nah mommy belanja gambar raya taun ni. Kot laa korang rindu. Mihmihmih 😁😁😁

Bersama anak bujang yang makin banyak akal. Hehe

Cukup laa dua kan? Pengubat rindu je tu. Chewah! Doakan mommy diberi kesempatan untuk share macam-macam lagi dalam lil' kingdom ni ya. Till then peeps!

Salam sayang dari mommy Naufal Aqil

Thanks for reading! :D :')

No comments: