Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Friday, August 28, 2015

Kembali beraksi!

Salam Alaik

Kembali beraksi!
Weee~~ Lama iolls xmerapu bagai dalam blog ni. Tapi kali ni kembali dengan niat BERBEZA :)

NIAT nak BANTU orang. hehe

Setelah berkurun private kan dan xbercerita di sini.. sy membuat keputusan untuk menggunakan medium blog ni untuk membantu lagi ramai orang sihat dan menjana pendapatan dengan Shaklee. :D

Dalam kepala ni ada macam-macam nak update. hihi. Moga Allah berikan masa dan kesempatan. Insya Allah. 

Nanti kita sambung lagi ye. Wil share and update more bout my new love. Anak bujang dah memanggil. hehe

Your Trusted SID,


Thanks for reading! :D :')

No comments: