Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, October 19, 2011

hati anak


Salam Alaik

hari konvokesyen yang baru berlalu minggu lepas.

Abah, ini hadiah untuk hari lahir Abah.
peristiwa hari konvokesyen

pagi-pagi lagi Abah call. Ingatkan nak kejutkan kami (saya n adik) solat Subuh, tapi rupanya ada khabar yang lagi penting.
Abah dan Mama tak dapat masuk hall utk tengok saya naik stage sbb keadaan mama tak mengizinkan.mama xsehat. diarrhea. so memang sangat penat laa kan. -.-'

Okay, sedey. sungguh. terdiam sekejap bila abah bgtau tak dapat dtg. huu~
Istighfar jap. Takpe, Allah da pegang qada' qadar. Mesti DIA lagi tahu hikmah kejadian.
nak nangis, tapi tetiba hati macam redha je. Alhamdulillah, Allah dah ubat hati yg rapuh ni.maybe Allah nak bg Abah tgk sy naik stage time grad for master nt plak :)
So, after solat sume, bersiap-siap dan gerak ke IIUM ngan adik. Nampak gayanya adik sorang2 je laa yang tengok sy naik stage. huu~
sesampai di UIA, tak nampak kawan laen selain Shafiq. hehe. maka, duduk melepak n bergaduh ngan dia je laa. kami memang pantang jumpa. nak-nak si sapik ni memang suka buli saya. hehe
dah sibuk-sibuk nak masuk hall, kesian plak kat adik sorang2. soh die duk ngan family sapik,die taknak. Lalu text cik Zulee. alhamdulillah, she's free n nak masuk ke dalam. TQ Zulee. :)

Saya di barisan depan bersama teman seperjuangan. role pertama untuk bachelor comm. Alhamdulillah. :)
keluarnya dari Hall, nampak Mama dan Abah menanti dengan sejambak bunga. :)
Mama datang jugak walaupon xsehat. terharuuu. huu~


Mama dan Abah, Terima kasih.
Terima kasih atas doa dan kasih sayang.
semoga ada syurga menanti kalian.

Love,

Thanks for reading! :D :')