Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Friday, October 28, 2011

hadiah konvo

Dengan Nama Allah yg Maha Sayang

Salam Alaik


hasil menggedik ngan encik sayang. hehe.
hadiah konvo katanya. ngee~
*padahal i yg mintak.huahaha*

da lama tinggalkan nafsu shopping books. da laa books is most favourite all the time. so, amik peluang laa kan. hehe. :)
alhamdulillah. tq love! :D



ini pula hadiah daripada ayahanda tercinta. Well..a father have strong instinct of what his daughter need. :)


ini pula,hadiah yg paling berharga from my lovely bff. :)
really appreciate that. i know, dengan setiap tampalan gambar dan kata-kata ikhlas dari hati di buat dengan penuh dengan kasih sayang. :D i love u girls.

first page. :)
 our frienship story line. 
 yes, PROUD. :)
siblings. :)
'but all people luv u..'

satu geng men hoki. hehe

doa untuk sahabat :
setiap kali rindu, setiap kali rasa resah, hadiah ni laa yg saya tatap. memang dah macam bed time story plak.
dan, setiap kali tatap, laju jee airmata ni jatuh berguguran. -.-'

tqvm Sal, Nurul, Masyi.
sayang korang ketat-ketat.
TQ Allah give me wonderful friends. Semoga ukhwah ini berkekalam hingga ke syurga. Amin. :)

Thanks for reading! :D :')