Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Monday, May 23, 2011

lemau~

Salam Alaik

yana, awak xde keje ke? muka da macam ayam berak kapur.

ni apehal buat muka nak kena starlight ni? wa starlight lu br tau.

nah duit,pegi turun beli kan air kat kitorang.
(wah, yang ni sy suka! laju jee turun bawah. haha)

mungkin kerana, dah tak biasa duduk diam sampai sume org bole nampak betapa saya seperti sangat LEMAU bila stay in office, without any specific work.

macam nak salahkan jadual shooting pon ada.

Kenapa cuti shooting?
kenapa shooting start next week? kenapa? dan kenapa?
eceh, konon bajet gaya xpauas hati habes la tu.haha

okay, abaikan. susah jugak bila jadik manusia yang hyperaktif ni.
memang lemau habisss bila xkena buat kerja yang perlukan pergerakan.
haish, patut ke salahkan diri terlalu biasakan sangat diri dengan keaktifan?
macam-macam laa ekau ni farah eliana.

dan dek kerana lemau nya keadaan skarang, jari ni seperti aktif plak nak menaip.
bukankah itu salah satu kebaikan lemau nya keadaan? hoho -.-'
tapi betol laa,.kerana lemau nya keadaan ni,ade jugak laa masa duk balas2 msg customer kat fb.. hee..

tapi tu laa.. lemau je ghase bile xde specific keje neh.. selain drp buat research n contact pusat-pusat utk shooting, mengacau orang je laa kejenya. wuwu

Ouh boss.. cuba bos bg sy kerja yg best yg perlukan pergerakan. penat daa saya kaco abg editor dan buli staff len. da bosan buli mangsa yang sama. nak cari mangsa buli yang len plak..

argghhh..lemau!

1 comment:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hehe..ingtkn ape la yg lemau td.. =)