Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, May 3, 2011

kerja ouh kerja..

Dengan Nama Allah Yang Maha Besar
Salam Alaik


hari-hari saya keje, keje, dan keje.
Hari pekerja pon keje jugak.

TERBAIIKK!

tape, keje rajen-rajen, baru bos sayang lebey...hehe

sunggoh,nak sangat update sambungan cerita HK.
tapi, kekangan masa membataskan segalanya. chewah.

Alhamdulillah, hav fun sgt keje skarang. penat memang penat, klua 7.30 pagi, shooting smpai 8 scene sehari, buat script bagai lagi..kul 10 mlm baru blk.. tapi.. best! hari- hari blaja benda baru. hari-hari pon kena buli. Eh, bukan buli ape pon. di buli di sini means di usik. Mama Abah, dun worry, they love me n care bout me. hehe.

rasa macam adik bongsu je tyme keje. kalo tolong wat keje teknikal lebey-lebey cket, mesti kena marah. tak baek taww diskriminasi. mentang-mentang saya ni pompuan. saya pon bole wat keje teknikal tau. huh. tapiii..sy tau dorang marah sebab sayang... hehe

okay, ini laa antara keje saya.. kekadang jadi assistant director.









jadi assistant abg teknikal


jadi assistant bhgn lighting n sounds


jadi clapper girl


jadi assistant make up artist

dengan kata len, saya jadi penyebok untuk semua benda. hehe.

nmpak best, tapi, nasihat saya, kalo korang xtahan penat, xtahan keje lebey masa, jgn libatkan diri ngan keje production camni. ;)

muka xle ketat lagi farah eliana? huhu

till then peeps!
take care! :)

4 comments:

tokwan muda said...

Salam,perghhh seronoknya...

blackwidow_13 said...

looks like you are having fun!.. enjoy yourself and learn as much as possible..

eliana_adnand said...

tokwan : alhamdulillah..memang sonok pon..hehe

zul : alhamdulillah.. insyaAllah dear.. i will! :)

asna cute said...

eh.. pipi dah kurus! =)