Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Monday, May 23, 2011

cerita di Hong Kong~

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah

Salam Alaik

Sorry! sorry! sorry! laamaaa sangat simpan cerita HK ni.. xsempat nk update.. sowi yep! hee~
Anyway.. tujuan ke HK baru-baru ni bukanlah untuk berpoya-poya mencari Aaron Kwok sahaja, tetapi ada mission yg lagi besar! hehe. Saya ke sana bersama-sama 24 org lagi leader dari UIA.
kami ke sana in a mission of culture and educational exchange. Selain melawat negara orang, kami ke sana untuk melihat mcmna universiti kat sana uruskan hal-hal yang berkaitan dengan accomodation and hostel management dorang..

well..its really suprised us! facilities dorang mmg hebat! walaupon xramai student yg stay kat hostel compared to us yg kat UIA ni (semua budak UIA wajib duk hostel), but then, facilities dorang memang terbaik! security level pon memang kelasss habis! :)

hehe~ neway, ape barang cite without gamba kan? hehe.. jum layan gambo kat HK plak.. :)

 depan hotel kami menginap.. :)

 wif rashid. ni otw nak ke hostel HK Poly U. Poly U ni merupakan uni terbesar di HK.

 tadaa! da nmpak hostel dorang. di tengah-tengah bandar kott.. hee

 at student Hall. wif Nuha n Wana.

 in their room. siap ade aircond, phone, bilik mndi ada bath tab lagi. ekau ado? hee

bilik piano. abaikan si pelakon cemerlang itu. ;P

 ni plak bilik karaoke dorang. 

 ni depan bilik laundry. comel kan org sebelah sy? hehe

 apesal dgn Rashid lagi neh? huhu. 

 wif Hong Kong Polytechnic Uni representative. :)
*bangga jap ngan baju kebangsaan sendiri.hee*

 tengah tunggu bas awam. :)

 gadis-gadis melayu berbaju kurung di negara orang. hehe
ni kat area Harbour. belakang tu star cruise. mampu amik gambo je laa kan.. nak naik, kena tunggu Herbalife la yg bawak. hehe

 symphony of light. cantik gileerrr lampu2 kat bangunan seberang tu. :)

 abaikan lagi muka kepenatan itu. ;p

 ni plak next day, yg mana kami meneruskan misi-misi dakwah. ecece. ni di Kowloon Mosque. penyerahan Quran dan sumbangan khas dari Msia. 



 next, at Peak Tram. naik puncak bukit di Hong Kong utk melihat keindahan tanah ciptaan Allah. Subhanallah.

 Disneyland! hee

 ni plak Last day before pulang ke tanah air. berehat di lobi Hotel sebelum kluar jalan-jalan buat kali terakhir.
 musim spring. so, sejuk berangin camtu je laa..hee

 the girls.

 apa aku buat tu? ish.
 di HK airport


akhirnya. Papai Hong Kong.
Alhamdulillah, nikmat yang Allah bagi telah membawa kami pergi dan pulang dengan selamat. 
betapa hati sangat bersyukur dan kagum melihat Islam di merata dunia. Alhamdulillah, AllahhuAkhbar. 
Hanya DIA yang Maha Tahu setiap yang terbaik untuk kita. :)

'Maka nikmat Allah yang manakah kamu dustakan?' Ar-Rahman.





8 comments:

asna cute said...

syok betul! teringin gak nak ke sana nanti. lebih2 lagi nak masuk disneyland tue keke.. part tue jer semangat lain2 xmo g hehehe

eliana_adnand said...

hehe.. InsyaAllah.. ada rezeki tu utk asna ke sana nt.. ;)

Juliet_iRa~" said...

HK!!!!
bestnyaaaa dear!heee

Anonymous said...

nMpc GHD Hair Straightener
sIrn nfl jerseys china
uIns ugg online
8rPee ghd nz
8vLls purple ghd

Anonymous said...

nRcs cheap ghd australia
dLty cheap ugg boots uk
sEvg michael kors purse
4yUwu cheap ugg boots uk
1fTwx chi iron
6xRkb ghd hair straightener
7bQsq nike nfl jerseys
1zAbl ghd hair straighteners
6nIpv cheap north face
7eFrs ugg online
9zYsk ghd iv
3oEad michael kors bags
3bEfh nike nfl jerseys
0gJmu ghd baratas
3pBzh discount uggs

Anonymous said...

zEwf coach
bXae cheap ugg boots
pNbx michael kors sale
4xKxw ugg boots uk
1tLfe chi
1nJad michael kors bags
5bRsc nfl jerseys
3cHpe coach outlet
1gAud north face jackets
5bNpq ugg
5rMxe ghd salon styler
8oRcw michael kors outlet
3vGxu nfl jerseys
5gXkx planchas ghd baratas
2tMdl ugg store

Anonymous said...

AozOwy [url=http://onnrainnmcm.com/#30410]MCM キーケース[/url] RcbCht http://onnrainnmcm.com/ EamBzo [url=http://mcmsenmon.com/#73102]MCM バッグ[/url] QwrFho http://mcmsenmon.com/ PzeGdj [url=http://ninnkimcm.com/#13830]MCM 財布[/url] XfcUbt http://ninnkimcm.com/ PvqKcv [url=http://kaidokumcm.com/#88398]MCM iphoneケース[/url] UdqAvk http://kaidokumcm.com/ FffZtk [url=http://manzokumcm.com/#44290]MCM キーケース[/url] LgcEbg http://manzokumcm.com/ HfnWzg http://chloenihon.com/ LpvIit [url=http://chloenihon.com/]クロエ 財布[/url] ZgvJ http://toumikousin.com/ WjzQS [url=http://toumikousin.com/]TUMI 財布[/url] AryMaB http://toumikakaku.com/ GahYsTT [url=http://toumikakaku.com/]TUMI 26141[/url] DyzElr [url=http://mcmhannbai.com/]mcm3806[/url] XmhHpq [url=http://mcmhannbai.com/]MCM キーケース[/url]

Anonymous said...

XtyOqj [url=http://onnrainnmcm.com/#00532]MCM バッグ[/url] EwcUnr http://onnrainnmcm.com/ OpgYcl [url=http://mcmsenmon.com/#59949]MCM バッグ[/url] KcjEfz http://mcmsenmon.com/ FmaPjk [url=http://ninnkimcm.com/#67213]MCM リュック[/url] FqjOnn http://ninnkimcm.com/ MqzEju [url=http://kaidokumcm.com/#04114]MCM リュック[/url] WasDqu http://kaidokumcm.com/ AeuUjn [url=http://manzokumcm.com/#92236]MCM バッグ[/url] YwsXxs http://manzokumcm.com/ YerGdk http://chloenihon.com/ UnkGho [url=http://chloenihon.com/]クロエ 店舗[/url] UhfB http://toumikousin.com/ TsuRK [url=http://toumikousin.com/]TUMI 26141 DH alpha[/url] KfwWjG http://toumikakaku.com/ TufBhZM [url=http://toumikakaku.com/]ビジネスバッグ TUMI[/url] UddIub [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 店舗[/url] XxsLky [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 韓国[/url]