Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, November 23, 2010

kita hanya mampu merancang~


Salam Alaik

ecece. tajuk xnak kalah. hehe

cuti masih bersisa n bersaki baki around two weeks lagi.
banyak bende nk buat actually.

1) movie's marathon.
duk kat umah, keje mendownload je. pastu, bile da byk sgt cite, xtau nk tgk yg mane.haha

in list :
Gossip Girl season4 (da settle 3 episode)
Goong
Playfull Kiss
Heaven's postman
personal taste
my girlfren have 9 tailed fox

2) marathon reading novels

in list : twilight breaking down
plan b by emily barr
the little lady
the wedding from Nicholas Spark
p.s i love u (finished last nite)


3) learn sewing from Mommy

wettheday:diggingdalila:justsuper(via clairewakefieldx)I want thissss!!! Balik ni nanti I wanna learn how to sew seriously coz I need to make my own clothessss! But my mom kata ish tak payahla malaslah nak ajar bagus Mama tengok cerita Korea T_TMama Y U NO ajar me to jahit???

4) cooking and baking.
da buat puding caramel, choc cake n puding triffle.
nt i pass recipe ek. :)

5) photoshoot wif sista.
ouh. ni memang tinggal harapan.
i left my SLR charger pack. grr!

6) update blog everyday.
macam da berjaya je neh..hehe

cukop laa tu kan.. :)
agak-agak, sempat ke nk langsaikan sume tu in 2 weeks period of tyme?
mimpi! haha

xoxo,

Thanks for reading! :D :')

3 comments:

asna cute said...

Chaiyokkk! ha dah belajar jahit baju kan? nti asna nk tempah kat Kamu jer la ya boleh? ;D

eliana_adnand said...

asna : waa..xpandai lg laa yang..hehe

Anonymous said...

Total Control sepotong Marketing Review-Besar detail yang Anda telah diterima? Di artikel situs. Berharap aku bisa mendapatkan lebih banyak hal di situs web Anda sendiri. Aku akan tiba lagi.