Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, August 30, 2016

Penyelamat untuk ibu hamil!!


Dengan Nama Allah yang Maha Penyayang

                       Salam Alaik

Mommy ada join satu grup ibu hamil di FB. 

Seronok. Sebab banyak info dorang share. Dan kalau ada kemusykilan, memang di situ laa ruang untuk beri cadangan dan pendapat.

Pelbagai soalan yang depa tanya. Yang paling kerap pasal kaki membengkak, kurang tenaga semasa hamil, dan susu apa yang baik untuk di minum.

Mommy ni dulu masa pegnen, eh tak. Memang sejak dari dulu tak suka susu.
Euwww. Bau pon nak muntah. Apatah lagi nak minum 🙈


Tapi demi anak dalam kandungan, mommy telan jugak susu. Tu pon dua kali minum je. Pastu cannot gooo~~

Pastu apa lagi? kena marah dengan suami laa. Kikiki

Akhirnya ibu cadangkan mommy amik pil kalsium. 

Oleh kerana pil ni takdak bau., so LULUS!! Kita telan je laa sebelum tido. Kalau tak nanti asyik kena jeling je ngan suami. Hehe

Tapi paling tak sangka pil kalsium Shaklee ni rupanya bukan sahaja bantu orang yang tak suka minum susu dapat khasiat susu, tapi dapat kurangkan juga bengkak dan krem kaki. 

Wanita hamil kan selalu bengkak-bengkak kaki. Lenguh tu takyah cakap laa. Nak-nak pinggang dan belakang.

Tak sangka plak Ostematrix ni membantu.

Memang penyelamat untuk ibu hamil!! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻





Haaa.tu kata mommy. Jom kita baca testimoni pengamal tegar ostematrix Shaklee ni semasa hamil plak.




Tadaaa. Best kan? 

Kalau kalian sedang hamil dan hadapi masalah seperti 

🌟 kaki kejang
🌟 tak suka minum susu
🌟 sering penat dan sakit belakang
🌟 tidur tak lena

Boleh cuba ostematrix ni tau. Grab sekarang sementara harga tengah murah gilaaa 😁

Mommy nak bagi harga murah special punya! 😍





Thanks for reading! :D :')

No comments: