Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Saturday, September 5, 2015

Kenapa ESP menjadi pilihan hati

Dengan Nama Allah Yang Maha Hebat

Salam Alaik

Seperti dijanjikan, iolls akan cite pasal ESP.



Ni ialah Enegizing Soy Protein Shaklee

Farah Eliana ni skeptikal orangnya, Haha, Dulu pandang sebelah mata je kat ESP Shaklee ni, Pastu sebab tak suka soya,.iolls anggap ESP ni tak sedap, Hamboii, belom cuba dah eksyen kan. Sekarangggg, haaa, tak minum sehari rasa tak keruan je. huhuhu

Sejak minum ESP.. banyak perubahan yang iolls rasa. Ni testimoni ikhlas dari hati ya :D

1. Bertenaga
2. Susu makin banyak dan pekat
3. Kulit wajah makin lembap
4. Kenyang dengan lebih lama
5. Parut stretchmark makin PUDAR, sukeee~~
6. Tona kulit lebih sekata dan muka lebih cerah



Nah, ini bukti wajah dan kulit lebih cantik dan cerah berbanding dulu. Hee. Tak sungguh tak kata okayy :D

Tu je laa setakat ni. Baru abeh satu tong,. Kalau 10 tong tak tau laa kan. awet muda gebus gebas laa iols. kikiki

ESP ni dah namanya Soya kan. Ramai yang associated soya ni dengan punca kanser laa.. apa laa.. tapi ESP Shaklee ni sebenarnya jenis non-GMO. Boleh rujuk sini pasal GMO dan NON GMO
Kiranya soya dalam ESP Shaklee ni mengandungi kandungan protein soya yang tidak diubahsuai .genetiknya. Maka ianya SANGAT SELAMAT ya. :)

Banyak kebaikan ESP Shaklee ni sebenarnya, Antaranya


    • Menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri
    • Membantu hilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
    • Membekalkan tenaga berjam lamanya menjadikan badan cergas dan tidak cepat letih
    • Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih cepat dan banyak
    • Membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat dan hasilnya baby cepat kenyang dan kurang meragam
    • Kulit kembali tegang dan anjal serta anjalkan kembali payudara yang kendur
    • Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan
    • Bagi ibu mengandung, ESP membantu menyokong tumbesaran bayi dan kesihatan ibu
    • Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim dan sel ovum serta sel sperma yang sihat dan sempurna.
 Haaa. Ada yang tanya..ESP ni elok untuk ibu menyusu je ke? Mementang laa iolls banyak cite pasal menyusu kan, hee, TENTULAH TIDAKKK! ESP ni SESUAI UNTUK SEMUA TAU!

See... Semua boleh! Nanti next entry kita kupas satu satu plak ye. :)
See u then peeps! Bulan ni ada promo ESP ni tau! Contact saya untuk details ya :D


Salam Sayang daripada Mommy Naufal Aqil,
Yana. 0179076206

Thanks for reading! :D :')

No comments: