Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, April 12, 2011

one more to go~

Dengan Nama Allah Yang Maha Besar

Salam Alaik

Alhamdulillah, 5 final paper finished. ONE MORE TO GO~ Yeah!
paper contemporary issue in communication hari tu macammmm... nak kena bako! huhu~
the question is not tough. but, the answer is. teeheee~ memang laa., dah nama nya study macam xstudy.. mau xnak kena bako kannn... tapi tape, da lepaskan. x expect utk dapat A pon. da lulus pon da cukup baek~ wuwu. Sepatutnya paper yang bole di goreng dengan penoh kesedapan itu masak dengan penuh menggoda utk perut yang lapor. akan tetapi, hasil gorengan telah menjadi hangit n terbakor kerana chef tertido n taktau nak menggoreng. haha. perumpamaan entah hape-hape je.

tapi betollaa,.. memang siap bole tertido masa exam, tetibe selsema n bersin bagai sebab xtahan sejuk sangat dalam exam hall, pastu mata ngantok giler sebab xcukup tido. *sape soh tak tido malam before tu kann*
pastu... bole plak macam blur xtau nak jawap hape sedangkan macam da paham sangat concept n issue pada soalan tu.. padan laa muka kan.. sape soh super rajin utk paper ni kannn...

okay, seperti bese, intro di awal perenggan memang perlu panjang. Maka, SILA, abaikan repekan yang entah hape-hape. huhu.
After exam, kerana kesedihan hati, kami sempat membuat keputusan untuk menggembirakan hati yang lara. cewah. lara laa sgt... Maka, kaki di langkah menghala ke KLCC untuk makan. MAKAN semata-mata. dan, pilihan kali ini, di chilli's. perot kenyang, mata pon layu. balik studio,maen game jap, on9 jap, pastu kerana memang da xtahan giler ngantok, teros baring atas tikar mengkuang in studio. lalu, tanpa di sedari, tertidor dengan lena yang panjang sampai pukul 7.50mlm. hamik kaw! puas ati tido. huhu~

pastu gelabah-gelabah balik sebab da xde org kat studio, except mira yang khusyuk menghabeskan game. huhu~

okay, sila layan gambar kami melantak. gamba kurang quality cket sbb this is unexpected outing. maka, SLR tertinggal di bilik. gamba ini di ambil hasil blackberry waji. thanx waji..hee


me n zul. look at the food. awesome! hee~
*abaikan muka kembong xcukup tido*

this is amira's fajitaa. :)

 zul's burger

mine~ hee~

melantak dengan sangat sodap. kenyang giler! :) da laa tgh lapo kan...tau-tau je laa cmne gaya org lapo makan.. hee~ akan tetapi, i went there dgn sangat serabai. pakai selebet-selebet pegi exam, pastu dengan pakaian camtu je g KLCC. But then, it's ok. i mash memakai pakaian yg sopan. eceh. perasan. :P

anyway, i'm home. duk rumah hanya mampu mengadap mama, gossiping, eating, baking n enjoy the moment in syurga dunia. haha. enjoy tak enjoy, i still have one more paper to survive. all the best to all iium student. walopon da ade yg abeh paper n i baru tergedik nak wish, i peduli hape kann. yang penting, i nak buat yang terbaek for my last paper. InsyaAllah. May Allah Bless. Amin~

till then peeps, take care!

Thanks for reading! :D :')

2 comments:

Mek Norfa said...

gud luck dear.. sedapnya makanan..

eliana_adnand said...

tq kak nor.. :)