Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Tuesday, August 6, 2013

Salam Syawal

Dengan nama Allah yang Maha Penyayang

Salam Alaik

Heee.. setelah seberapa lama meninggalkan blog kesayangan.
akhirnya ter update jugak.
nak letak tajuk pun takde idea. LOL!

28 Ramadhan
Macamana Ramadhan kalian?
dulu masa awal-awal blogging gegeh tau farah eliana update pasal puasa dan raya.
sekarang? nan hadoooo.
taun lepas raya di ofis. taun ni pon sama.
life changing aite? xpe, iolls redha.

Walaupun ini raya terakhir sebagai bujang, redha je kena keje raya.
aku mmg prefer cuti lepas raya sebab dapat cuti panjang. 
kalau x? harapkan cuti raya 4 hari je. Kalau balik pantai timur tu, tau je lah, perjalanan pulang je da 8 jam. Tak termasuk jems bagai lagi. huuuu.
maka, kerja waktu raya menjadi pilihan. lepas tu dapat cuti seminggu. lepak umah ngan sibling sume :D

anyway, hari ni sepatutnya aku cuti. tapi sekarang aku berada di ofis. cuti pun datang ofis.
sabooo je laaaaa. tapi alang-alang datang ofis, dikira kerja la nie. so simpan cuti hari ni untuk masa hadapan :D

apa lagi dak fel nak merepek ni? hihi
xde da kot. rajin nanti aku update lagi yep :D

Buat kalian yang pulang beraya di kampung,
Hati-hati di jalan raya.



nah gambo tuan tanah kedaung buat tatapan pembaca. ecewah. 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin semua! 

Till then peeps! 
Love,


Thanks for reading! :D :')

No comments: