Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, January 19, 2012

38

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih

my best friend called last nite and asked me:

apesal blog sunyi sepi tanpa update?

erk. NO, NO. bukan taknak update, cuma macam.... erm..
entah. 

i got 38 entry in DRAFT.
tiga PULUH lapan. bukan tiga belas.
so, bukan takde idea. cuma macam tak sempat nak tekan publish. #alasan.
huahaha. sorry peeps. kebanyakan entry memerlukan gambar dan buah fikiran yang lebih bernas. 
maka, buat masa ini semua idea yang konon bernas itu hanya layak di DRAFT sahaja.
buat waktu ini laa. tengok laa nanti,kalau-kalau i kerajinan nak menggodek external untuk meletak gambar yang bersesuaian dengan entry, i'll update.hehe. *poyo je macam ramai sangat yang menanti my blog post. :P*

okay, maka dah ade update baru.
so enchek best friend, puas hati?
:P

till then peeps, take care! 
love,

Thanks for reading! :D :')

2 comments:

Fikri said...

Haha.. bleh plak xsmpat tkan publish.

Awie Omar said...

cepatlah postkan. tak sabar nak tengok.

JOM LA TENGOK SEGMEN SAYA BUAT NI.
NEXT TOP BLOGGER 1 DAH MASUK EPISOD 2
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-2.html