Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, September 7, 2011

idul fitri 2011

Dengan Nama Allah Yang Maha Kasih
Salam Alaik

power puff gedik. hehe. if bkenan nak ngorat adik-adik, kena ngorat kakak die dulu kay. :P 

pagi raya yang berwarna hijau. eh, bukan. ini warna turqoise.
sepatutnya pagi raya pertama bertema kan warna gold, tetapi tetibe berubah warna kerana anak teruna mama. haish! tak pasal-pasal kena iron baju utk satu rumah balik.
nak buat camne, anak teruna sulong mempunyai kuasa veto untuk menukar dan membuatkan daku hangin satu badan di pagi raya. -.-'
*mau xhangen..kite da siap iron baju tudung bagai..kena tukar uniform plak..kalut weyh!*

ini lah bahana mencari baju melayu murah di malam raya.
lalu, warna pilihan tiada lagi untuk dibeli. nasib baik, KAMI, *geng power puff girl* ada beberapa pasang tema colour baju raya. :D

jika tidak, tema kali ini pasti caca marba. huu~

 anak abah

 anak abah n anak-anak abah. hehe

 wif cuzzie
 kesayangan. :D


wif cuzzie. :)

ouh, anak teruna abah tiada dalam gambar. sabotaj. hehe
dan rupanya, kami terlupa utk mengambil gambar dengan mama. -.-'

p/s : sudah mula merindui geng powerpuff gedik. eh, powerpuff girls. sobs.

love,

2 comments:

farah nadzirah said...

yeah..ank teruna mmg suka buat hal di hari raya...sama la dgn ank teruna parent fara yg sorg tue..hehe so oleh kerana itu, tahun nie, fara mintak duir dari dia, n belikn one for him..heheheehe nice color by the way...=)

Mek Norfa said...

hehe lawa2 semunya powerpuff gedik anak en adnan ni..hehe selamat hari raya