Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, September 8, 2011

biskut merajuk

Dengan Nama Allah Yang Maha Penyayang
Salam Alaik

housemate saya asyik perli pasal biskut merajok.
tapi perli-perli pon, bekas biskut tu jugak yang jadi peneman time dia tengok tv. *bangga* hew~ hew~

al kisah biskut merajuk.

ouh, biskut tu merujuk kepada biskut raya ye. :D
saya memang gigih dan berkeras buat sendiri cookies itu dengan penuh kasih sayang.
bentuk ala-ala famous amos (laa sangat kannn). dan berjaya menjadi hasil kutukan lelaki-lelaki di rumah dan luar rumah. :P

masa tgh gegeh menyiapkan : abg long cakap :

mesti xsedap neh. nampak pon da tau.

(me) : biarlah! jangan makan biskut ni nanti.

*abg long mmg kaki buli sebenarnya. maka saya mmg ignore kan je ayat-ayat dengki beliau*

dah lepas waktu berbuka. lepak-lepak n abg long pon kecoh-kecoh nak rasa cookies tu.

ape ke burok sangat bentuk biskut ko neh? nasib baik rasa die ok.
*huh! daku memendam perasaan*

abah plak merasa. lalu berkata :

nape bentuk macam ape je ni.. Allah bagi deria 'terliur'. abah tgk pon tak terliur.
*okay, mata daku da berkaca-kaca. sentap! sobs*

dan spt bese, haruss lah defend diri sendiri kann..

tape,tape. jangan sesape makan biskut yang org buat ni.
*mood merajok bermula*

nak balik ukay perdana : lalu mengambil bekas dan mengisi SEMUA biskut hasil buatan sendiri ke dalam balang.

adik tegur :
kak yaa tak tinggalkan kat umah cket ke? nak makann..
me : tak payahlah. biskut len banyak. makan yang tu je.
*mood merajok masih bersisa.kesian adik adik jadi mangsa*

balik ukay : cerita kat housemate perihal biskut merajok. gelak besar berdekah-dekah laa die. ko gelak ye kak.. tape, tape..

encik bf dtg beraya di rumah. lalu menghulurkan biskut yg di buat dgn penuh kasih sayang kepadanya.
manisnya!
*si dia mmg xmkn manis*

amik balang, sorokkan.
okay, awakpon jgn makan biskut ni dah.
*merajok lagi*

maka,sebab tu nama biskut tu biskut merajok.
huahahaha. *sengal kan nak merajok sebab biskut. huhu~*

till then peeps! :)

Thanks for reading! :D :')

3 comments:

Mek Norfa said...

ce letak pic biskut merajuk tu nk tgk.. comel ke tak..haha

farah nadzirah said...

betul la fara..ce letak picture biskut tue..teringin nak tgk ghope biskut merajuk nie...hehe

eliana said...

hahaha.. tanakkk!! :P