Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Friday, December 31, 2010

tahun baru, berwajah baru


salam alaik


tahun baru, wajah baru.
bukan i laa..
template blog ni..
wajah i mmg xkan bertukar da.
mmg akan tetap chubby n menjadi pujaan hati. ;P

dengan ghajennya Farah Eliana menukar template baru
konon2 tahun baru kan.
from this

to
yang sekarang ni laa..
pink n baby blue.
mane kowang lagi suke?

neway, for me,template baru ni tak bape nk best sebab entire post kecik cket.
nanti xley nk letak gambo bersize besau.

i malaih nk godek2 setting n men html..huhu

tape laa.. klu mcm ramai vote yg ni xsecomel yg dulu, i'll change it back.
hehe..

till then peeps!
happy new year! :)


Thanks for reading! :D :')

1 comment:

Fatihah Soffi said...

Happy new year too!
berapa dah umo cik yana ni ye?
haha

nway, comel je bakground u ni.
i punya asik tuka je, tak yah tunggu tahun baru ;p