Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, April 15, 2010

ye, sy memang xkesah.

:: Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih ::

salam alaik


semalam, got a text from a fren..

 'na, member-member da ramai nak kawen. ko bila plak?'


soalan cepu emas. hikhik.
saya tersenyum reading the msg.

blaja pon xabeh lagi, suda gatai nk kawen.
memang saya gatai.. tapi xgatai lagi bab nak kawen ni..
tp smalam duk tgk gamba-gamba photoshoot wedding di website Photoaura.
sungguh sgt cantek.
hebat. tahniah kpd photographer yg berbakat.
tp, xsampai feeling pon lg.
just suke utk tengok.

saya.
memang xkesah pon org len bderet-deret kejar nak kawen.
saya.
xrasa apa-apa pon.
saya
memang xkesah

dalam kepala, cuma pk nak abehkn degree ni dulu.
dan, sy nk g wat umrah.
Insyaallah, semoga Allah permudahkan n murahkan rezeki.

kemudian,
baru laa sy buat decision utk sambung Master @ terus bkerja.

sunggoh,
memang saya xkesah org nk pk ape,
bg saya, saya masih muda.
xtau Allah bagi pinjaman umur ni selama mana.
cuma, saya sgt berharap agar Allah panjangkan umur saya utk saya beribadah kepadaNya dan berbakti kepada kedua ibu bapa saya.

saya sangat berharap agar dapat membahagiakan kedua ibu bapa saya.
saya juga berharap agar dimurahkan rezeki utk hadiahkan butik kpd mama saya,
hadiahkan sebiji kereta kpd Abah saya.

biarlah soal kawen ni saya letak tepi dulu.
saya mau bahagiakan mama, abah n siblings saya.

saya memang xkesah ape org nk pk
saya juga xkesah if sy xde bf sekalipon.
saya bahagia.
bahagia dengan family saya.
bahagia dengan kehidupan saya sekarang.
bahagia dengan nikmat-nikmat yang Allah pinjamkan kepada saya.
sungguh, saya bahagia.Syukur Alhamdulillah.
Alhamdulillah.


semoga Allah bahagiakan abah n mama.
semoga Allah bahagiakan adik-beradik saya.
semoga Allah bahagiakan saya.
semoga Allah bahagiakan kalian.
Amin. Amin Ya Rabb.

*tetibe entry ni mcm emo..huhu*

Thanks for reading! :D :')

3 comments:

bunga said...

sayang, jgn jadik workaholic sgt.
aku tau sgt kaw 2.. gile pentingkan hal keje n family drp diri sendiri.
tp, ak xkesah jgk ko nk kawen lambat pown.ko kn awet muda. :P
4 sure, ko mesti ajak aku bile ko nk kawen kannn... kata nk aku jd pengapit..haha

semoga kaw bahagia dear..
missing u.. *hug n kisses*

miss_eliana said...

cik bunga syg.
thanx dear..aku taw ko sgt memahami..huhu

aku tunggu ko kawen dulu la makcik..mna bley langkah bendul kann..hahaha

windu ko jugak.. *pelok erat-erat smbil kesat air mata*

die said...

nk lambt brp lama na oo..nikmat dunia ni kena kejar gak,nikmat akhirat pom sama..best pe nikoh awl,nie x,na umor 40 anak bru naik darjah 1..ank naik from 1 na lak dh umo 47 tau..xbest arr gitu,anak bru nk abis blaja nnti dh umo 67..he..klu manusia ada umo 200th xpe gak,kita bkn penyu na..hidup xpnjang mana pom..