Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Thursday, February 9, 2012

abah dan nama

Salam Alaik

da lama tak membebel. selalu update macam ayat poyo nak puitis je. puitis ke? muahaha.
dah lama dah amik gamba kat bawah ni. tulisan abah kat my troli bag.
(taktau laa ape nak panggil beg besa gabak yang slalu org guna utk travel tu ape..kalu panggil beg tarik keluar dari Akademi Fantasia boleh? ngee~)
i guess ni name tag yang abah letak masa aku nak packing untuk masuk UIA dulu. ish dah 4 tahun da pon nama tu terlekat kat situ.hehe .
seeeee.....


sampai hati Abah lupa nama anak sendiri.
sobs sobs. hehe. DAH!! takyah nak tacing pelik-pelik! muahaha
sebenarnya sejak dari sekolah dulu lagi pon abah still tulis my name camni. dulu-dulu kan selalu parents kita yang tulis nama kat muka depan buku sekolah. so,start dari darjah 1, memang abah yang tulis my name kat cover page buku sekolah tu.
dan abah tulis my name FARAH ILIANA. instead of FARAH ELIANA.
nak sentap voley? muahaha. sampai laa umur 20tahun pon abah still tulis my name camtu.
sampai laa di suatu hari, i tegur Abah.

me: Abah ni...nama orang 'E' laa..bukan 'I'.
Abah : eh? takpe laa.sama je.


mana samaaaaa!! hehe.
tak sama ngan yang dalam IC. tapi takpe, i tetap Farah Eliana / Farah Iliana di hati Abah.
Kegirangan kelembutanku. girang di mata Abah. lembut di mata Abah. Bia laa org len nak cakap i xlembut pon.. :P

till then peeps!
love,

Thanks for reading! :D :')

No comments: