Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Friday, June 3, 2011

definisi berbeza

Salam Alaik

kami baru balik shooting. so, need to transfer all data yang kami shoot tu di ofis.
pass it to boss, n he asked.

boss : yana, banyak ke shoot ari ni?
me : banyaakkk..

boss : brape scene?
me : macam bese, lapan. plus single, compact, etc.

..............................................................................................................................
data transferred complete.
..............................................................................................................................

bos : macam ni awak kata banyak?
me : eh, xbanyak ke bos? macam da banyak je.

bos : kalau ni je shoot, kita TAK panggil banyak.
me : oh, ye ke? mungkin DEFINISI banyak kita berbeza kot boss.. hehe

Walaupun definisi kami berbeza, kami mencari matlamat yang sama.
Alhamdulillah, i love my job. :)

love,

3 comments:

Juliet_iRa~" said...

mesti sll jmpa artis kan eliana?hee..

Aisumi Chan Kawa'i said...

mcm best jer kerja sis..

anis said...

salam..
1st of all, sy nk berterima kasih sgt2 sbb letakkan link ke blog sy iaitu untalkative's blog. sy nk maklumkan skrg sy tidak lagi menggunakan link tersebut.sy sudah menukar link biskuthangus.blogspot kepada nikfarahanis.blogspot.com n nama blog sy skrg untalkative's blog. link biskut hangus sudah diambil oleh blogger lain.. ape2 pon tq n maaf ya..