Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, December 23, 2009

kami ber camping~

salam alaik..


wah..da lama tinggal henchek blog nie..
bz meh..
huhu

juz nk update recent story..
kami ber camping dgn indah sekali di dlm hutan gombak..
(gombak ade hutan eh? haha)

alhamdulillah..
as a program manager,
this program betol2 mencapai objektif..
regenerate, relax and rebond..
betol2 mengukuhkan ukhwah sesama kami..=)
utk setiap kekurangan, kami,pihak organiser mntak maaf byk2..
kami da cube buat yg terbaek..tp bese laa..
kita yg merancang, Allah yg tentukan.. =)

so..tanak ckp manyak..
lets da picture tell da story.. ;)


hutan hijau... =)

tempat kami beradu n berteduh.. huhu

aktiviti jungle trekking


berkerjasama..

dlm lombong..huhu

aktiviti berkumpulan..

saat mandi di bwh waterfall..

suprise utk noni.. :)




Thanks for reading! :D :')

Monday, December 7, 2009

new sems begin and my birthday..




:: Dengan Nama Allah yang Mengetahui setiap perasaan hambanya ::

salam semua...
new sems begin..
klas stakat ni alhamdulillah sume okay..
da xde klas smpai kul 7.. alhamdulillah.. bole laa ptg2 i exercise mengecilkan badan yang bertambah2 lebar nie.. (exercise la sgt kn..padahal terbongkang je atas katil..)



dan, syukur juga ke hadrat Ilahi kerana result last sems membantu menaikkan pointer walopon sgt laa ciput n xtercapai target..
sumpah laa aku sgt bengang sgn sistem kuota UIA ni..
sampai nk buat rechecking blk paper yg xdpt A tu pon, my lecturer ckp my final answers was so good, but because of the kuota, u didnt get A..
WTF!! xbaek taw buat camni..
aku ponteng skali je klas tu.. tu pon sebab sesungut eh segugut yg melampau.. hukhuk..

tp xpe laa.. redha..
Ada hikmah la tu.. sometimes Allah xbg setiap yg kita mintak..
dan..aku bersyukur dgn result tu..
alhamdulillah...

syukur juga ke Hadrat Ilahi kerana aku masih bernafas di dunia ni selama 22 tahun... genap 22thn umur i hari ni....alhamdulillah..
tetibe rs mcm da dewasa.. ecece.. dewasa kah? hoho..


oh, kek ini hanyalah pinjaman dr encik google semata2.. hehe~

okay2.. memandangkan suda pulang ke UIA terchenta, daku sgt laa merindui mereka ini..


si kanak2 riang kesayangan..


saat indah bersama kanak2 riang.. ngan aku skali da mcm kanak2..huhu



bersama makcik n mereka..


ok, suda nmpak matang cket kali ni..huhu



hari last before blk di airport yg konon2 buat2 kental n tabah xnangis dpn kanak2 riang ni, tp akhirnya terpaksa jugak melepaskan airmata yg nak membasahi pipi dlm flight.. (ayat sastera xley bla.. haha) tu pon da jadik mcm crying baby nanges n badmood sepanjang hari coz ingat nk blk umah.. hukhuk..



dan.. kepada2 mereka2 yg wish birthday saya hari ini, semalam dan mugkin akan datang,.. =P
time kasih banyak2.. i appreciate that..


dan..utk kanak2 riang yg saya sgt laa syg..
thanx 4 da cute audio clip yg kowang buat tu..
sgt sweet..
terharu sgt bile dgr..
da la anta kul 3pg.. org tgh tido taw..
bdw, luv it.. thank you so much.. =)


xlupe jugak buat bff tersayang..
thanx buat suprise tu..
luv the butterfly card, luv the gift...
luv the pizza's..
thanx kowang..
terharu sgt2.. T_T
the poems tu jugak..
really meaningful..
we will be best frens forever...
promise!!
(^__^)Y

luv this butterfly card..

the pizzas n cakes..

xlupe juga buat mama tersayang yg share same birthdate,


selamat hari lahir Mama!
i always love u.. no one can replace u..
love u!




Thanks for reading! :D :')

Wednesday, December 2, 2009

welcome DisemBer!

:: Dengan Nama Allah yang menciptakan langit dan Bumi ::


salam and greetings to all...

apa khabar anda semua?

aidiladha kami di sambut dgn serba sederhana..

bese2 je.. da la mama abah xde..
jadi, kami menumpang kaseh sedara mara je la di pagi raya.. hehe~


lembu yg bakal dikorbankan..

okay, suda tumbang.. mari kita korbankan die!! hee

hati gajah sama di lapah, hati lembu sma kita makan..
(sukati ko je farah eliana wat peribahasa sendiri..huhu)


Disember menjelma lagi..
and..
i love Disember!
hoho..
(agak2 nape aku suke disember? =P)
skang ni aku n adik2 di umah makcik kami di Kuala Terengganu..
sini ujan je xhenti2..
maka, kami semua di rumah..
menjadi penternak lemak yg berjaya.. =)



dan ini pula...
birthday wish utk kazen tersayang..



dua2 sy sayang.. tp empunya birthday ialah yg bertudung ye,.. hee


Nur Farhana Shahira bt Rosli
sweet 15..
selamat hari lahir sayang!
semoga sukses selalu!
=)




p/s : mood nk blogging makin menyusut..kenape ye? :'(

with love,

Thanks for reading! :D :')