Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Monday, December 7, 2009

new sems begin and my birthday..




:: Dengan Nama Allah yang Mengetahui setiap perasaan hambanya ::

salam semua...
new sems begin..
klas stakat ni alhamdulillah sume okay..
da xde klas smpai kul 7.. alhamdulillah.. bole laa ptg2 i exercise mengecilkan badan yang bertambah2 lebar nie.. (exercise la sgt kn..padahal terbongkang je atas katil..)



dan, syukur juga ke hadrat Ilahi kerana result last sems membantu menaikkan pointer walopon sgt laa ciput n xtercapai target..
sumpah laa aku sgt bengang sgn sistem kuota UIA ni..
sampai nk buat rechecking blk paper yg xdpt A tu pon, my lecturer ckp my final answers was so good, but because of the kuota, u didnt get A..
WTF!! xbaek taw buat camni..
aku ponteng skali je klas tu.. tu pon sebab sesungut eh segugut yg melampau.. hukhuk..

tp xpe laa.. redha..
Ada hikmah la tu.. sometimes Allah xbg setiap yg kita mintak..
dan..aku bersyukur dgn result tu..
alhamdulillah...

syukur juga ke Hadrat Ilahi kerana aku masih bernafas di dunia ni selama 22 tahun... genap 22thn umur i hari ni....alhamdulillah..
tetibe rs mcm da dewasa.. ecece.. dewasa kah? hoho..


oh, kek ini hanyalah pinjaman dr encik google semata2.. hehe~

okay2.. memandangkan suda pulang ke UIA terchenta, daku sgt laa merindui mereka ini..


si kanak2 riang kesayangan..


saat indah bersama kanak2 riang.. ngan aku skali da mcm kanak2..huhu



bersama makcik n mereka..


ok, suda nmpak matang cket kali ni..huhu



hari last before blk di airport yg konon2 buat2 kental n tabah xnangis dpn kanak2 riang ni, tp akhirnya terpaksa jugak melepaskan airmata yg nak membasahi pipi dlm flight.. (ayat sastera xley bla.. haha) tu pon da jadik mcm crying baby nanges n badmood sepanjang hari coz ingat nk blk umah.. hukhuk..



dan.. kepada2 mereka2 yg wish birthday saya hari ini, semalam dan mugkin akan datang,.. =P
time kasih banyak2.. i appreciate that..


dan..utk kanak2 riang yg saya sgt laa syg..
thanx 4 da cute audio clip yg kowang buat tu..
sgt sweet..
terharu sgt bile dgr..
da la anta kul 3pg.. org tgh tido taw..
bdw, luv it.. thank you so much.. =)


xlupe jugak buat bff tersayang..
thanx buat suprise tu..
luv the butterfly card, luv the gift...
luv the pizza's..
thanx kowang..
terharu sgt2.. T_T
the poems tu jugak..
really meaningful..
we will be best frens forever...
promise!!
(^__^)Y

luv this butterfly card..

the pizzas n cakes..

xlupe juga buat mama tersayang yg share same birthdate,


selamat hari lahir Mama!
i always love u.. no one can replace u..
love u!




Thanks for reading! :D :')

11 comments:

4.z.L.i.N.4 said...

same birthdate with ur mom?
waa beshnyee.. mest special
mine bulan jer same..
btw
happy birthday..!

lionteen said...

cepat nye da blk U..
epy besday yek...
jgn sedih2 k..

anaklaut said...

salam.....

hepi birthday yg ke 22, moga dimurahi rezeki, diberi kejayaan yg cemerlang dalam pengajian..amin

Love Says it All~ said...

UPDATE MAKEUP CLASS:


20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)

miss_eliana said...

4.z.L.i.n.4 :

a'ah..same date..
tp slalu mesti jeles nga mama sbb mama dpt special gift from my dad.. huhu

miss_eliana said...

lionteen :

thanx dear..
insyaallah..lama2 ok la ni.. heee

miss_eliana said...

to AL :

thanx cikgu.. =)

daaziz said...

Aslmkm Eliana.
Happy Belated Birthday. Sorry le, Pak Caq pun jarang jugak ke Maya now.
Apapun harap the yr will bring better things N the best of blessings.
Selamat Tahun baru juga yer ...

m[i]era said...

Epy Bufday!!
sowei late.

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

hepy belated bday awk..smoga pjg umo n murh rezki yek :) n hope all ur dream wil come true..oh yeah!!~

syafawani said...

gambar kat atas tu mcm kat epot ja..hihi