Hello Peeps!

Untuk sebarang order / pertanyaan mengenai Shaklee boleh

✉ email di : feliana.adnand@gmail.com
✉ PM di : https://www.facebook.com/farah.eliana
✉ Whatsapp : +60179076206


Terima Kasih :)

Wednesday, June 22, 2011

a father :)


Salam Alaik


''dad's are often overprotective and somewhat annoying
but do you think you can be who you are now without him? '' [Matluthfi]

Happy Father's Day Abah
heart u. :)

love,

Thanks for reading! :D :')

Friday, June 3, 2011

definisi berbeza

Salam Alaik

kami baru balik shooting. so, need to transfer all data yang kami shoot tu di ofis.
pass it to boss, n he asked.

boss : yana, banyak ke shoot ari ni?
me : banyaakkk..

boss : brape scene?
me : macam bese, lapan. plus single, compact, etc.

..............................................................................................................................
data transferred complete.
..............................................................................................................................

bos : macam ni awak kata banyak?
me : eh, xbanyak ke bos? macam da banyak je.

bos : kalau ni je shoot, kita TAK panggil banyak.
me : oh, ye ke? mungkin DEFINISI banyak kita berbeza kot boss.. hehe

Walaupun definisi kami berbeza, kami mencari matlamat yang sama.
Alhamdulillah, i love my job. :)

love,

Thanks for reading! :D :')

muhasabah hati si jiwa jelly~

Salam alaik

hari ni balik ofis awal dari biasa. selalunya around 7pm baru sampai. tapi hari ni kul 6pm da selamat melepak atas katil empuk. satu kebanggaan sebab dapat balik awal. heh.

mode : muhasabah diri.
lewat waktu ini, kerap kali berlaku beberapa masalah yang mengusik hati dan sanubari.
tak, bukan masalah. cuma permainan hati. tsk. tak baeknya hati. -.-'

bila kerja tak tentu masa, tak sempat reply msg, tak sempat nak angkat call, tak sempat nak bergayut berjam-jam sepanjang malam, tak dapat nak cakap lama-lama before tido sebab tak sampai 5 minit mata da layu, suara pon syahdu. badan penat, otak penat, cepat naik angin, cepat melatah.

tapi, bila si dia yang sebok, tak sempat nak melayan kerenah, tak sempat nak reply text msg, tak sempat macam-macam, si budak pompuan berjiwa jelly ni jugak yang sentap, rasa macam dah takde yang sayang. eheh.

tak adil kan. we should play fair and square. tapi hati budak pompuan berjiwa jelly ini memang degil. -.-'

tak reti nak menghargai, tak reti nak consider, tak reti-reti nak letak diri kat tempat orang lain.
busuknya hati. -.-'

apapon yang terjadi,
hanya satu ungkapan lahir dari sanubari.


i'm sorry.
biyane.

aishiteru. :D



Thanks for reading! :D :')